Több milliós tartozása van Kozsónak

Súlyos anyagi gondokkal küzd az énekes?

2014/12/13

Nem elég, hogy hetekkel ezelőtt lebetgedett, még az adóhatóság is rászállt: mint kiderült, Kozsónak komoly tartozása van.

Ki tudja, vajon ebben a kritikus időszakban, amely a betegségével jár, képes lesz-e megküzdeni velük, és rendezni pénzügyi helyzetét.

Kozsónak több mint tízmillió forintos adótartozása van. Felépülése közepette ezzel a súlyos anyagi problémával is szembe kell néznie.

A popsztár nevére a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán bukkantunk rá azon a listán, amelyen a 180 napon keresztül folyamatosan fennálló, 10 millió forintot meghaladó adótartozással rendelkező ­magánszemélyek és egyéni vállalkozók találhatók. A leg­frissebb lista egyébként a ­szeptember 30-i állapotot mutatja, írja a Blikk.

Kozsó

Kozsónak nem először gyűlik meg a baja az adóhatósággal. Két éve három végrehajtási eljárás volt folyamatban az akkor működő cége ellen. Idén februárban pedig az Argenta Credit Zrt. kért végrehajtást kölcsöntartozás miatt, egészen pontosan 30 490 028 forint és annak járulékai miatt. 

Az ismerősök és a szomszédok szerint a zenésznek elképesztő kitartása van, és bár hetekig volt a pécsi klinika intenzív osztályán, végig küzdött azért, hogy jobban legyen. Mint ismert, Kozsót az agyvérzést okozó agyi „értorzképződménnyel” műtötték, de azt megelőzően hetekig gondolkozott, hogy vállalja-e a beavatkozást.

Kozso három éve kapott először agyvérzést, utána arról beszélt, hogy lassítania kellene, nehogy megint valami tragédia történjen az életében. 

Hozzászólások