Több, mint 100 ezer néző – A Nemzeti Lovas Színház is megtartotta évadnyitó sajtótájékoztatóját

Elképesztő eredményeket produkált a Nemzeti Lovas Színház előző évadjában!

2017/09/25

A sajtótájékoztató kezdetén Pintér Tibor a Nemzeti Lovas Színház igazgatója elmondta, hogy előadásaikat közel 100 ezer ember látta! Ez hatalmas teljesítmény.

A sajtótájékoztató kezdetén Pintér Tibor a Nemzeti Lovas Színház igazgatója elmondta, hogy előadásaikat közel 100 ezer ember látta és szinte egész nyáron járták az országot produkcióikkal, többek között Mórahalmon, Bikalon, Szilvásváradon, Szigetváron, és Diósgyőrben is megfordultak. A turnék alatt 60 ezer ember tekinthette meg a színvonalas előadásokat, valamint különböző városi rendezvényeken mutattak be lovas show-kat és természetesen egész évben, már a Kincsem Parkban is otthonra talált színház sátrában is láthatták az előadásokat.

pinter tibor lo

A jövőt illetően a meglévő előadások mellett (Honfoglalás, Hófehér és a hét törpe, Trója, A gladiátor, Lúdas Matyi stb.), bemutatásra kerül A fekete álarcos lovag című produkció, melynek budapesti premierje október 13-tól várja a nézőket. Pintér Tibor azt is elárulta, hogy rengeteg újdonsággal készülnek az új évadra. „Tervezzük a Kincsem című musicalt, nem titok a nagysikerű film adott ehhez ihletet. Ebben a show-ban megmutatnánk magát a futamot is, ahol a zsokét játszó színész közel 70 km/h-val száguldva lóháton fakad majd dalra. A történetet természetesen egy szerelmi szál is színesíti. Emellett jelenleg keressük a lehetőséget a kapcsolatfelvételre a Budapesti Operettszínházzal, az Elisabeth című musical lovas színházi bemutatásának ügyében. Minden hónapban három előadásunk biztosan lesz, ezek időpontjait majd a honlapon tudják megtekinteni a kedves érdeklődők, illetve a jegy.hu-n rendszerén keresztül is tudnak jegyet váltani.

berki krisztian

A Nemzeti Lovas Színház társulata remek formában nyitja az idei évadot. Kiemelném Borbély Richárdot, Papadimitriu Athinát és Berki Krisztiánt, akik mindannyian szerepelnek a jövőben néhány produkcióban. Krisztián nem csak alkatilag alkalmas néhány szerep megformálására, de a lovát is nálunk tartja. Dallos Gyulát is megemlíteném, aki világbajnok nemzetközi sportoló és mesteredző. Neki köszönhető, hogy andalúz lovaink táncra tudnak perdülni” – nyilatkozta Pintér Tibor a Nemzeti Lovas Színház igazgatója.

képek:nemzetilovasszinhaz.hu, Krisztian Berki #aberki Facebook oldal, index.hu

Hozzászólások