Tojásfestés haladóknak

Ezekért már megéri elmenni locsolni

2016/03/26

Soha nem voltam egy nagy kézügyességgel megáldott ember, ezt talán minden DIY cikkemben kihangsúlyoztam. Ennek ellenére olyan dolgokat szoktam keresni, amiket akár én is meg tudnék csinálni. Na, ezeket már nem.

Gyerekkoromban még családi program volt a tojásfestés nagymamámmal, édesanyámmal és a nővéremmel karöltve kenegettük a szebbnél szebb tojásokat, bár én inkább az összetörésükben jeleskedtem. Egy idő után nem is tartottak igényt a segítségemre, ami ellen egy szóval sem tiltakoztam, hiszen könnyedén beláttam, hogy inkább hátráltató entitás vagyok, mintsem segítő.

Ezekkel a festési- és díszítési technikákkal már nem is próbálkoznék, maximum a haverokkal néhány sör után, aminek a lényege nem is a tojáskészítés, hanem sokkal inkább a röhögés és ökörködés lenne a funkciója. A csajok meg menthetnék a menthetőt.

Azért az elegendő türelemmel és tehetséggel megáldott emberek nyugodtan próbálják ki a videóban prezentált metódusokat, mert bár nem garantált, hogy itthon minden kelléket lehet kapni hozzá, de ötleteket mindenképpen adhat!

Hozzászólások