Tökéletes feleséget alkotott magának a plasztikai sebész

Megszámlálhatatlan műtéten esett át a gyönyörű feleség

2016/11/24

“Imádtam újratervezni a feleségem külsejét.” Elég perverzül hangzik nem? Ismerjétek meg a plasztikai sebészt, aki tökéletes feleséget műtött magának. 

Ha valaki a mai világban meglátogatja a plasztikai sebészetet az egyáltalán nem meglepő. A hölgyek, sőt a férfiak többsége is már úgy jár a plasztikai sebészhez, mint más a háziorvoshoz. A páciensek elvárása az, hogy tökéletes legyen a testük, amit mesterségesen kapnak. De mi van akkor ha egy alapban gyönyörű nő hozzámegy egy munkáját betegesen szerető orvoshoz? 

Phillip Craft 47 éves Miamiban dolgozó plasztikai sebész. Felesége Anna 43 éves gyönyörű nő csak kár, hogy a természetességtől már olyan messze áll, mint Makó Jeruzsálemtől. A legdurvább az egészben, hogy mindezt nem is ő akarta így eleinte. A házaspár 21 éve kötötte össze az életét, majd első gyermekük születése után Craft felajánlotta feleségének, hogy kicsit lefarag a derekából, megemeli a melleit és némi botoxot tölt az arcába. Anna belement a dologba, azóta pedig megszámlálhatatlan mennyiségű műtéten esett át. Férje feltöltötte már a száját, túl van már több zsírleszíváson, derék, fenék, hasi műtéten és mindenféle plasztikai beavatkozáson, amit ismertek. 

Most biztosan arra gondoltok, hogy mégis, hogy tűri ezt a feleség. Mostmár nagyon jól, sőt kifejezetten élvezi is az egészet. Boldog, hogy tökéletes testet alkotott neki a szerelme és végre elégedett lesz vele a férje örök életére. Phillip szerint ez azért is fontos, mert mi sem bizonyítja jobban, hogy remek a szakmájában, minthogy a feleségét műti. Hát, mi azért eltudnánk képzelni a sima előtte-utána fotókat a páciensekről referenciának. Emellett pedig nem ártana ha a hölgy plasztikai sebész helyett pszichológushoz járna, hogyha valóban élvezi a kés alá fekvést, csupán azért, hogy a férjének megfeleljen. 

Forrás: dailymail.co.uk

Hozzászólások