Tökéletes Insta fotót akart a cápákkal a modell-megtámadta az egyik

A lány önszántából sodorta veszélybe az életét

2018/07/11

A 19 éves modell egy tökéletes  fotóra vágyott, ezért úgy döntött beugrik a kristálytiszta vízbe a cápák közé, az egyik közülük pedig megtámadta. 

A 19 éves Katarina Zarutskie a Bahamákon tölti nyaralását A Staniel Cay szigeten. Tudjuk, hogy az Instagram sztárok mindent megtesznek a tökéletes fotókért ez azonban még a modelltől is merész húzás volt. Katarina meglátta a cápákat a kristálytiszta vízben, ihletett kapok, hogy biztos jó móka lenne köztük fotózkodni, ezért beugrott közéjük. Azonban a dolog nem úgy sült el, ahogy azt ő akarta: megtámadta az egyik cápa. 

anMWPQq_700b

A fotón is jól látszik, hogy az egyik cápa megragadja a lány kezét, majd lehúzza a víz alá. 

aKjNo7b_700b

A harapás után a modell végre jól cselekedett, ugyanis ahelyett, hogy pánikba esett volna, kihúzta a kezét a vízből, hogy a vér szaga ne vonzza oda a többi cápát is. 

argr7oB_700b

Katarina elment egy helyi kórházba, ahol kitisztították a sebet majd hazarepült Floridába, ahol további kezelésekre szorul, hiszen a cápaharapásnál nagy a fertőzés veszélye. Daniel Hocker a kikötő tulajdonosa elmondta, hogy táblákkal figyelmeztetik az embereket arra, hogy cápatámadás történhet ha a vízbe merészkednek, így nem is értjük mi vitte rá a lányt, hogy veszélybe sodorja az életét. 

aW1N3xn_700b

Hozzászólások