Tökéletesítsd tudásod az ágyban

Orális szex lépésről lépésre

2015/06/02

Nehéz szavakba önteni azt, hogyan kell valamit jól csinálni az ágyban, hiszen mindenkinek más esik jól, különbözőek vagyunk, máshogy szeretjük, ha kényeztetnek, más okoz nekünk örömet. Általánosságban véve azonban elmondható, hogy egy jó kis alaptechnikával már mindenki tökélyre fejlesztheti tudását.

Az orális szex az ágyban nyújtott teljesítmény egyik kritikus pontja lehet. Ugyanannyira felpörgethet, mint amennyire lelohaszthatja a kedvet egy rosszul végzett technika. Mivel nem látunk egymás fejébe, ezért itt is fontos, hogy bátran merd kimondani, mi esik jól, hogyan csinálja a partnered, irányíthatod is nyugodtan, akár szóval, akár tettekkel. Elvégre egy a cél: a kölcsönös örömszerzés.

Beautiful sexy woman enjoying the taste of fresh strawberry on a

Sokan vannak, akik eleve ódzkodnak az orális kényeztetéstől. Ennek leginkább az az oka, hogy maga a módszer rendkívül intim. Valljuk be, nők esetében a hüvely higiéniája rendkívül sokat nyom a latba, de ugyanilyen fontos a férfi ápoltsága. Ha két ember összetartozik, akkor az örömszerzésnek ezen formája különösen gyönyörködtető lehet mindenki számára. Akkor is, ha adsz, akkor is, ha kapsz. Lehetsz benne játékos, vad, szenvedélyes, amilyen kedvetek éppen van. Lehetsz egy kicsit hevesebb, vagy buja kívánatos. Ha mindent jól csinálsz, akkor biztos, hogy elszabadulnak körülöttetek az energiák és hatalmas élményt okoz!

Kezdjük az elején. Figyelj oda a higiéniára! Ha először vagytok együtt, akkor mindenképpen fürödj le szex előtt, hogy illatos és tiszta legyél. Mivel még nem ismeritek a másik intim jellegét, ezért elengedhetetlen, hogy tusolj le, de legalább is mosakodj meg, mielőtt lekerülne a fehérnemű. Amikor már egy ideje együtt vagytok, akkor az egymás iránt érzett kölcsönös szeretet felfokozza az érzelmeket, és kitolja a határokat. Mondhatni elfogadóbbá tesz, sőt, ha igazán szenvedélyes pár vagytok, akkor imádni fogjátok egymást altesti ízét.

Legyen ez az alap minden esetben. Most pedig lássuk, hogyan kell egy férfit az orgazmusig kényeztetni kizárólag a szád, nyelved és kezed használatával. Így kényeztesd a pasit orálisan:

Első lépésként szokj hozzá, hogy a fogaidat nem szabad használnod. Egyetlen esetben megengedett, ha a pasi külön kéri, szereti, ha kicsit cirógatod duzzadó hímvesszőjét vele, de általában megegyezik a vélemény, hogy fogazás kizárva. Annak érdekében, hogy ez ne jelentsen problémát sajátítsd el a tökéletes technikát: az ajkaiddal fedd el a fogak szélét, mintha csak ó alakot képeznél, befelé. Nedvesítsd meg a makkot, majd óvatosan csúsztasd a férfi keménységét a szádba. Finoman játssz vele, ki-be mozgatva férfiasságát, hol egy kicsit mélyebbre, hol csak egészen a hímvessző tetejével játszadozva.

Sexy woman in lace eye cover bite whip

A nyelvedet se hagyd ki a mozdulatból! Tégy úgy, mintha csak csókolóznál kemény férfiasságával. Masszírozd a nyelveddel, tegyél körkörös mozdulatokat, kényeztesd azt a hímvesszőt! A pasi odáig lesz a gyönyörtől, figyeld a reakcióját, ha elalél a vágytól, biztos, hogy nem bír majd megszólalni.

A kezedet se felejtsd el használni. Finoman markold meg a hímvessző tövénél, és míg szádban ki-be jár a férfiassága, addig a kezeddel tegyél föl-le irányú mozdulatokat, vagy csuklóból kis körkörös simogatással kényeztesd. Vigyázz a túl heves mozdulatokkal, érzékeny műszer! Ne végezz túl nagy húzásokat, nehogy megsérüljön a makk tövénél lévő érzékeny bőr. Inkább legyél óvatos, gyengéd, ha a pasi igényli, akkor úgyis fog segíteni. Vagy megemeli a csípőjét, hogy a farka ki-be járjon a szádban, vagy a kezével fog becsatlakozni, hogy diktálja a ritmust.

Ne érezd magad zavarban tőle, hiszen neked is ugyanúgy meg kell ismerned az ő igényeit. Gondolj csak bele, nekik mennyivel nehezebb dolguk van! Ha nem csinálná jól, ahogyan játszik a csiklóddal, akkor kevés az esély rá, hogy igazán egymásra izguljatok.

Ha a férfi a szádba élvezne

orális (4)

Nos, a legtisztességesebb mindenképpen az, ha a partner előre jelzi, hogy el fog menni. Ilyenkor eldöntheted, hogy lenyeled az ondót, mert bár nem az íze miatt, de neked is külön örömet okoz, ha tudod, hogy a férfinak jól esik, vagy megteheted, hogy te kerülsz alulra és hagyod, hogy a hasadra, vagy melledre élvezzen el. Férfiak részéről szép gesztus, ha megkérdezik, mit akar a nő. Ha a szenvedély hevében mégis előfordulna hogy anélkül a szádba élvez, hogy erre te külön vágynál, akkor előzd meg a kellemetlen utána reakciókat, és készíts egy pohár vizet az ágy mellé.

A legfontosabb tehát az, hogy mindenki számára egységesen örömet okozzon az orális szex, az ágyban élvezzétek egymás társaságát, és közösen jussatok el a csúcspontra.

Hozzászólások