Töltsd le te is az RC News applikációt okostelefonodra!

Légy része a mindennapoknak!

2014/12/17

RC News online magazin – A friss és informatív hírek hiteles forrása. Segítünk, hogy praktikusan és könnyedén be tudj kapcsolódni a hazai és a világ eseményeibe. Applikációnkat ingyenesen letöltheted Android és iOS rendszerre, megjelenése pedig telefonra és tablettre is optimalizált, így bármilyen okos készüléken használhatod.

Reggelente első kézből értesülhetsz többek közt az időjárásról, valamint az aktuális horoszkópodról. A nap folyamán pedig folyamatosan hazai és külföldi hírekkel szolgálunk a sztárvilágból, illetve közérdekű információkat és programajánlókat is biztosítunk, hogy mindig képben lehess a körülöttünk zajló eseményekkel.

Összeállíthatod saját magazinodat okostelefonodon, amihez nem kell mást tenned, mint kiválasztani a kedvenc cikkeidet egyetlen érintéssel, így azokat később offline módban is elolvashatod. Természetesen azonnal megoszthatod ismerőseiddel is a legkedveltebb közösségi oldalakon. Végül, de nem utolsó sorban pedig, az applikációból közvetlenül elérheted saját gyártású videóinkat. Értékes nyereményeinkért ezentúl már mobilról vagy tablagépről is játszhatsz, így már csak egy kis szerencsére lesz szükséged a sorsoláskor.

Ha megbízható forrásból szeretnél értesülni a sztárokról, ha a legtrendibb életmódtanácsok érdekelnek, esetleg kíváncsi vagy a legújabb technikai vívmányokra, akkor ezt mind elérheted az RC News online magazin applikációjában. Tölts le minket és légy naprakész a világ dolgaiból MOST!

rcnews_play_download rcnews_appstore_download

Hozzászólások