Tolvai Reni egyszál fehérneműben

Kirobbanó formában az énekesnő

2015/05/12

Tolvai Reni mindig is kerekded idomairól volt híres, de még mindig felrobban a közösségi portál, amikor valamilyen dögös fotót oszt meg magáról. Persze kapott hideget-meleget, de a legtöbben az énekesnő pártját fogják, mondván, bomba formában van, ne törődjön a negatív kritikákkal.

Ahogy azt már mi is megírtuk, Tolvai Reni hosszú hónapokra elhagyja hazánkat, ezzel együtt szerelmét, Kállay-Saunders Andrást is. A sztárpár kedvelőinek nem kell aggódniuk, az énekesnő egy musical, a Casanova kedvéért hagyja hátra az országot, ugyanis turnéra indultak a darabbal, amiben többek között Hujber Feri és a szépségkirálynő, Kulcsár Edina is játszik.

A szerelmesek kapcsolata sok mindent kibírt már, pedig rosszindulatú pletykákból akad bőven. Talán életre szóló szerelem van Kállay-Saunders András és Tolvai Reni közt. Legalábbis az énekesnő több fórumon is ezt nyilatkozta. Mégis akadnak olyanok, akik az ellenkezőjét híresztelik. Lebukott Saunders?

Kállay-Saunders András interjú

Reni bevallottan nagyon izgatott az új feladattól, hiszen színpadon eddig csak énekesnőként állt, színdarabban még nemigen játszott előtte. “Ugyan volt már szerencsém színházi szerephez, de az nagyon régen, még Erdélyben volt, és nem ilyen nagyszabású produkcióban álltam színpadra, mint a Casanova. Most őrületes tempóban zajlik a felkészülés, szinte semmi másra nincs időm, csak a színházi próbákra. Mindenképpen új dolog lesz számomra, ugyanis nem csak az éneklés, hanem a próza és a tánc is rendkívül hangsúlyos a szerepemben

tolvai reni

A minap egy roppant dögös képet posztolt magáról Tolvai Reni a közösségi oldalán, amire egyből záporozni kezdtek a kommentek. Pedig aki tisztában van vele, hogy Reni milyen hosszú utat tett meg, hogy ma bátran magára ölthesse ezt a szexi fehérneműt, azok láthatják, hogy semmi oka panaszra.

A ruha merész és sejtelmes egyszerre, amiben olyan karcsú az énekesnő dereka, amilyet még maga Beyoncé is megirigyelhetne. Láthatóan sokat dolgozott azon, hogy ne valljon szégyent a színpadon, mi elismeréssel adózunk kitartása előtt. Nem szokatlan egyébként, hogy a világ legnagyobb sztárjai ennyire merész ruhában állnak színpadra.

beyoncejloxtina

Jennifer Lopez, Beyoncé, Lady Gaga, Christina Aguilera és Britney Spears is hódítottak már ennél bátrabb szerelésben fellépéseiken, akik mind a kerekded idomok zászlós hajójaként tűnnek fel nap, mint nap az újságok címlapjain. Legyünk büszkék Renire, ő mindenképpen az lehet magára!

Hozzászólások