Tolvai Reni elképesztő történetei

Kasza Tibi döbbenten hallgatta az egykori Megasztárt

2014/11/18

Tegnap este Kasza Tibi vendége a Megasztár egykori győztese, Tolvai Reni volt, aki nem mindennapi történeteket osztott meg a showmannel.

Tibi először Kállay-Saunders Andrással való kapcsolatáról faggatta az énekesnőt, aki elmondta, hogy bizony ők is szoktak veszekedni. Sokan nem gondolnák róluk, de ők is fel tudják húzni magukat, és bizony akkor hangoskodásba is torkollik a dolog. Renit az apróságok hozzák ki leginkább a sodrából, például borzasztóan zavarta eleinte, hogy András sosem csavarja vissza a fogkrém tetejét és az mindig beszáradt. Négy éve vannak együtt, úgyhogy már nem szól érte, igyekszik elfogadni András idegesítő szokásait, de azt is elmondta, hogy a wc deszkát érdekes módon sosem hagyja felhajtva.Andrásról az is kiderült, hogy mindig utolsó pillanatban kezd el készülődni, és ha valamit nem talál, akkor dühbe gurul és ideges lesz.Úgy tűnik a sztárpár 4 év alatt teljesen összecsiszolódott, megtanulták egymást kezelni, és éppen ezért működőképes a kapcsolatuk.

kaszatibitolvaireni

Párkapcsolatán kívül Reni elmesélt egy elképesztő történetet, ami még a Megasztár idején történt. Kimenő napjukon elmentek bulizni, a party végén azonban összetalálkoztak két rajongó lánnyal, akik felajánlották nekik, hogy taxi helyett hazaviszik őket. Elfogadták ezt a felajánlást, beszálltak az autóba és útközben elaludtak. Amikor felébredtek, már világos volt, és távolról sem a Megasztár háznál találták magukat, hanem valahol Budapesttől messze. Megkérdezték, miért éppen ide hozták őket, mire az a válasz érkezett, hogy a lányok szülei is rajonganak értük, és szerették volna bemutatni nekik is őket. A furcsa az volt a történetben, hogy a család svédasztalos vacsorával várta őket, valamint megvetett ággyal egy rózsaszín szobában. A két fiatal sztár bár furcsállotta a történteket, mégis maradtak reggelig. Aludtak, ettek és rendben visszaértek másnap a Megasztár próbájára – valljuk be, nem mindennapi történetről van szó.

A Kasza! című műsorból az is kiderült, hogy Reni párja szereti őt különféle módon megviccelni. Egyszer még azt is elhitette vele, hogy kiesett az ablakon, és csak percekkel később árulta el, hogy ez csak egy átverés volt.

tolvairenieskallaysaundersandras
Tolvai Reni és Kállay-Saunders András (fotó: Bors)

A köztudatban csendes sztárpár a magánéletben olyan, mint bárki más. Veszekszenek, kibékülnek, viccelődnek, de ami a legfontosabb, 4 éve kitartóan szeretik egymást.

Nézd meg a Kasza! videóját!

Hozzászólások