Tolvai Reni kicselezi családját karácsonykor

Az énekesnő rajong az ünnepért

2014/12/09

Tolvai Reni számára a karácsony az év legjobban várt időszaka, főleg azért, mert ilyenkor végre csak a családjára koncentrálhat. Az énekesnő mindig megtalálja azt az ajándékot, aminek a szerettei a legjobban örülnek, és már bevett technikája van arra, hogyan rejtse el a meglepetéseket a szerelme elől.

reni karácsony
Reni a Christmas Time című dallal várja a karácsonyt (Fotó: Mistraliroda.hu)

Reni semmit nem bíz a véletlenre: alaposan átgondolja, milyen meglepetés okozná a legnagyobb örömet a címzettnek, és már jó előre eldugja az ajándékokat a titkos helyekre.

“Ajándék téren nagyon előrelátó vagyok: már karácsony előtt eltervezem, hogy kinek mi lesz a legjobb ajándék, de nem mindent veszek meg egyszerre, mert az feltűnő – egyesével hazaviszem őket és eldugom a lakásban, hogy senki ne vegye észre. András ajándékát nagyon ügyesen el tudom dugni úgy, hogy ne találja meg: vannak olyan pontok a lakásban, ahol eszébe sem jutna keresni. Sosem szoktuk megbeszélni, hogy mit vegyünk egymásnak: mindig meglepetéssel készülünk, mert szerintünk az elrontja az egészet. Tudom, hogy András és a szüleim sosem mondanák el, mivel készülnek nekem, de ez fordítva is igaz! Szerencsére sose sikerült annyira mellényúlnom, hogy lássam az ajándékozott arcán, mennyire nem tetszik neki” – mesélte lelkesen Reni az RC News-nak.

Az erdélyi származású énekesnő nagy családban nőtt fel, ahol a karácsonynak nagyon fontos üzenete volt, így számára mindig ez az időszak marad a legfontosabb.

“Minden évben úgy szokott lenni, és szerintem életem végéig úgy is lesz a karácsony, hogy az egész család együtt van: amikor még Erdélyben laktam, akkor hatalmas karácsonyokat szerveztünk a barátokkal, nagyszülőkkel, kutyával, macskával – tehát tényleg mindenki ott volt.Most már itt laknak a szüleim, és itt van András is, így szűkebb körben leszünk, de az ünnep ugyan olyan fontos maradt számomra. Imádom a készülődést, régebben mindenben részt vettem: apukámmal együtt díszítettük a fát, ami egyébként idén sem marad el, de szívesen segítek anyukámnak a sütemények körül is” – árulta el Reni.

Bár az ünnepek alatt végre kipihenheti az egész éves fáradalmat, előtte még sok dolga van Reninek, hiszen gőzerővel készül december 10-ei Piano estjére a Stereo Chefben. Az énekesnő koncerten egy eddig sosem hallott dalt is előad, és mi más is lehetne a szerzemény témája, mint kedvenc ünnepe, a karácsony!

Hozzászólások