Tolvai Reni meghódítja Amerikát

Másfél hónapra elhagyja szerelmét

2015/04/27

Nagy fába vágta a fejszéjét Tolvai Reni! Az énekesnő hamarosan csomagol, és meg sem áll Amerikáig. Olyan szerepben mutatja meg magát, amilyenben sosem láthatta a nagyérdemű.

Izgatottan várja Tolvai Reni május 10-ét. Akkor lép ugyanis először színpadra a Casanova night musicalben, ráadásul rögtön egy amerikai turnéval indít.

Ugyan volt már szerencsém színházi szerephez, de az nagyon régen, még Erdélyben volt, és nem ilyen nagyszabású produkcióban álltam színpadra, mint a Casanova. Most őrületes tempóban zajlik a felkészülés, szinte semmi másra nincs időm, csak a színházi próbákra. Mindenképpen új dolog lesz számomra, ugyanis nem csak az éneklés, hanem a próza és a tánc is rendkívül hangsúlyos a szerepemben” – mesélte lelkesen Tolvai Reni.

tolvairenieskallaysaundersandras
Reni és András nehezen, de elviseli a egymástól távol töltött időt

Az énekesnő bár roppant boldog a rá váró feladat miatt, biztosan vérzik is a szíve, hogy szerelmétől ilyen sok időre el kell válnia. Bár már gyakorlottak az ilyen helyzetekben, és a technika segítségével gyakran fognak egymással beszélni.

Mindketten az álmainkat éljük, ezért ha a karrierünk miatt el kell válnunk egy időre egymástól, nem fáj a szívünk, mert András tudja, hogy ez mennyire fontos ez nekem. Nehéz, mert ha külön vagyunk, nagyon hiányzunk egymásnak, de mivel az interneten folyamatosan tudjuk tartani a kapcsolatot, így át fogjuk vészelni ezt az időszakot” – mondta korábban az RC News-nak Reni.

Hozzászólások