Tom Cruise-nak és John Travoltának viszonya van?

Harminc éve titokban tartják

2015/03/29

Amikor színészbálványokról beszélgetünk, nehéz elhinni olyasmit, ami egy az egyben változtatja meg az évtizedek alatt róluk kialakult képet. Márpedig éppen ez a helyzet Tom Cruise-zal és John Travoltával, akiknek most harminc éves intim viszonyáról ír az amerikai sajtó.

Láttad a Cocktailt? És a Top Gunt? Az Esőembert? Az utolsó szamurájt? Bármelyik Mission Impossible-t? Elsőre nehéz elképzelni, hogy ezek főszerepét egy meleg színész játszotta. Márpedig az amerikai Star bulvárlap pont ezt állítja Tom Cruise-ról.

Az 52 éves színész a lap információi szerint nemcsak a szcientológia rabja, de több mint harminc éve folytat titkos szerelmi viszonyt egy másik színészóriással, a 61 éves John Travoltával. A kapcsolat kezdete 1983-ra datálódik, amikor együtt vacsoráztak (a lap szerint “randiztak”) egy Beverly Hills-i francia étteremben.

cruisetravolta
“Kérsz valamit a büféből, szívem?” Persze el lehet ezt viccelni, de azért nagyon megdöbbennénk

Ezután egy hétre elutaztak Oregonba, egy vallási mozgalom iskolájába, ahol állítólag intim kapcsolat alakult ki közöttük, ami a mai napig tart. Korábban egyébként mindkét színészről felröppent már a hír, hogy meleg, sőt, a bulvársajtó azt is megnevezte, kivel volt viszonyuk.

Mindenesetre a bálványdöntögető ügynek várhatóan nem lesz itt vége: vagy per lesz belőle, vagy “coming out”. Akik a nyolcvanas években nőttek fel, valószínűleg az előbbinek örülnének jobban… Mi, itt az RC News-ban egyelőre szkeptikusak vagyunk.

Hozzászólások