Toncsi és Sarka Kata a nyilvánosság előtt esett egymásnak

Ennyire kínos cicaharcot még nem láttunk

2015/08/10

Ahogy azt a hétvégén mi is megírtuk, Bálint Antónia állítólag részegen hívta fel Sarka Katát és Hajdú Pétert, majd nyomdafestéket nem tűrő kijelentéseket tett, de még az is kicsúszott a száján, hogy szívesen nyújtana kényeztető szolgáltatást Hajdú intim testrészének. A vita tovább gyűrűzik, ebből igazi botrány lesz!

Ennyire kínos vitába már rég csöppenhetett kis hazánk celeb-termelő társadalma. Akik szeretik valamelyik és/vagy mindkettő felet, azok már maximálisan tisztában vannak a helyzettel, akik netán lemaradtak volna a hétvége izgalmas fejleményeiről, azokat most igyekszünk beavatni.

A szombati nap nem is telhetett volna jobban, mint hogy arra ébredtünk, Bálint Toncsi állítólag elég illuminált állapotban hívta fel a Hajdú-Sarka párost és mondott olyanokat, amit jóérzésű ember nem tett volna. Hajdúéknál éppen vendégség volt, így több fültanú is alátámasztja a hívás valódiságát, ráadásul a beszélgetésről hangfelvétel is készült. Ezen a ponton válik még izgalmasabbá a történet.

sarka-kata

Miután ugyanis a legtöbb sajtóorgánum megírta, hogy mi történt, Bálint Antónia nyílt levelet írt az egyik lap főszerkesztőjének, aki azzal érvelt, hogy nincs a cikkben rágalmazás, ugyanis felvétellel tudja bizonyítani annak valódiságát. Ha nem Toncsi hallható rajta, akkor célszerű lenne nyilvánosságra hozni, hogy az egykori szépségkirálynő tisztázhassa magát. Erre a következőt reagálta Antónia és üzente a főszerkesztőnek a közösségi oldalán keresztül. A bejegyzést szó szerint idézzük:

balint_antoniaval_csalta_meg_feleseget_delhusa_gjon_1

“Tisztelt főszerkesztő úr! Sajnálattal és egyben felháborodással olvastam a mai Blikkben a minden valóságalapot nélkülöző írást Koós Szabolcs tollából. Ez a cikk maximálisan kimeríti a rágalmazàs, ami bűncselekmény, a becsületsértés és a hitelrontás tényét. A cikkben egyértelműen le van írva, h alkoholt fogyasztok, amivel mèg nem is lenne semmi baj, más is szokott. Ám ennek hatására olyan dolgokat teszek, amit normàlis ember nem tesz. Embereket zaklatok, családos édesapának szexuális “szolgáltatást” ajánlok fel. A bökkenő csak az, h ahogyan Hajdúéknál, úgy nálam is épp baráti összejövetel volt, és mindenki egybehangzóan tudja bizonyítani, h sem alkoholt nem fogyasztottam, sem telefonhívást nem indítottam Hajdúék felé. Van olyan barátnőm, aki nálunk is aludt aznap.Óriási sajtópert fogok ebből indítani, ha legalább ilyen terjedelemben ezt nem hozzák helyre. Sok millió forintjába fog kerülni a Blikknek az, h ezt a sok valótlan tényállítást megjelentette. Kérem Önt, h a lehető legrövidebb idő alatt hozzák helyre ezt! Bankárként dolgozom, kivonultam a médiából teljesen civil életet élek.

Bízva mielőbbi válaszában,

Üdvözlettel: Bálint Antónia”

Sarka Kata és családja éppen Mallorca-ra utazott, hogy jól megérdemelt pihenését töltse, de még a nyaralás ideje alatt is kénytelen ezzel az üggyel foglalkozni. Természetesen nem váratott magára sokáig a válasza, amelyben jelzi, hogy jogi útra terelte az ügyet, ehhez pedig egy hivatalos nyilatkozat másolatát is kapcsolta, szintén közösségi oldalán. A szöveget ismét szó szerint idézzük:

“Nagy örömmel megosztom a nyilvánossággal azt a hangfelvételt, melyet egyik barátunk készített, amikor Bálint Antónia ittasan felhívott bennünket csütörtök éjjel, trágár stílusban pocskondiázott és ajánlatot tett a férjemnek! Ehhez azonban az kell, hogy visszavonhatatlanul hozzájáruljon ahhoz, hogy az ügy tisztázása érdekében, minden jogkövetkezmény nèlkül a felvétel nyilvánosságra hozható legyen és annak készítésével és nyilvànosságra hozatalával kapcsolatosan semmilyen eljárást nem indít. Az ügyvédünk már el is készítette a nyilatkozatot!”

Ez után már nincs megállás, a két celeb Facebook oldalát párhuzamosan olvasgatva megy a sárdobálás és cicaharc. Toncsi követeli – ahogyan ő szólítja – “Katikától”, hogy fejezze be a dolgot, mert nagyon megütheti a bokáját, jobban jár, ha nem teszi ki ilyesminek a családját. Úrinő módjára fenyegetőzik a nagy nyilvánosság előtt, amit Sarka sem hagy válasz nélkül, bár diszkrétebb formában teszi azt.

Jelenleg ott tart az ügy, hogy Toncsi tagad, és állítja, nem ő hallható a felvételen, tehát nem is adhat engedélyt annak nyilvánosságra hozatalához. Sokan nem értik, hogy ha valóban nem ő hallható rajta, akkor mire ez a nagy felhajtás, tegyék közzé, tisztázza magát, és az élet mehet tovább megszokott medrében. Közben Sarka még zárásképpen kitett egy utolsó bejegyzést oldalára, némi iróniával, ami alatt komment-cunami indult el, és rengetegen követelik, hogy hozza nyilvánosságra a felvételt.

sarka kata nagy

“Zárásképpen: Most hívott az ügyvédem, dr. Berényi András, hogy Bálint Antónia ügyvédje, írásban megtiltotta, hogy nyilvánosságra hozzam a telefonbeszélgetést! Szóval, miután Bálint Antónia ittasan trágár stílusban otrombaságokat mondott rám a telefonban és felajánlkozott a férjemnek, letagadta az egészet. Aztán amikor kiderült, hogy mégis van hangfelvétel, levélben letiltotta arcpirító stílusban persze. (Megvan a levél is) Majd jött a második levél, hogy nem is ő van rajta, ezért nem adhat engedélyt! De akkor miért nem írja alá a nyilatkozatot, hiszen ha nem ő van rajta, akkor nincs jelentősége és elemi érdeke lenne, hogy kiderüljön ki az a részeges hangutánzó, aki mellesleg ismer nem publikus információkat Antónia múltjából. Nem értem, pedig most itt lenne a lehetőség! De, ha mindenki számára kiderül , hogy hazudik és valóban ő van a felvételen, akkor jöhetnek az újabb hajmeresztő hazugságok: nem is ő volt, hanem Ethan Hunt a Mission Impossible-ből, vagy Nacsa Olivér telefonált az ő hangján, de az is lehet, hogy a földönkívüliek űztek gonosz tréfát vele
Jó éjt mindenkinek!”

Izgatottan várjuk a folytatást, természetesen igyekszünk mindenről hírt adni.

A Hajdú-Sarka celebpáros hócipője kezd tele lenni Bálint Antónia furábbnál furább dühkitöréseivel. Érthető, hiszen az egykori szépségkirálynő a mai napig nem tette túl magát azon, hogy Hajdú dobta őt Sarka Katáért. Most egy részeges telefonhívást kellett végig asszisztálniuk vendégeik jelenlétében. Olvass tovább!

bálint a

Hozzászólások