Toncsi rasszista megjegyzést tett Kulcsár Edinára?

Bonyolódik az ügy

2015/08/12

Napok óta két nő tartja lázban az országot. A kék sarokban Sarka Kata, a pirosban Bálint Toncsi. Előkerült ugyanis egy hangfelvétel, amelyen Sarkáék állítása szerint az egykori szépségkirálynő hallható, amiben nyomdafestéket nem tűrően beszél a családhoz. Egy ponton még Kulcsár Edinát is a szájára vette a telefonáló.

Bár már rendőrségen az ügy, egyelőre csak annyi a biztos, hogy a felvétel napvilágot látott, amin egy nővel folytat érdekes beszélgetést Sarka Kata. Ők állítják, hogy egy bizonyos telefonhívást rögzítő hangfelvételen Bálint Toncsi hallható, az érintett fél viszont maximálisan tagad. Érthető, hiszen a felvételen többször elhangzik, hogy a telefonáló alkoholt és drogot fogyasztott, majd több ponton használ trágár kifejezéseket. Valóban az egykori szépségkirálynő lenne a vonal túlsó végén, vagy csak a bolondját járatják a Hajdú házaspárral?

Kulcsár Edina

A hang minden esetre kísértetiesen hasonlít, és az sem titok, hogy évek óta dúl a viszály a két egykori szépségkirálynő között. A felvételből több párbeszédrészletet is kiragadtak már azok, akiknek birtokába jutott. Így derült ki, hogy az egyik ponton még Kulcsár Edinára is rasszista megjegyzéseket tesz a hölgy. Edina ezen maximálisan megdöbbent. “Úristen! Ennél lejjebb nem süllyedhet egy ember, mint a felvételen hallható nő” – mondta a Blikknek, de ennél többet nem fűzött hozzá.

Természetesen a másik érintett fél is megszólalt. Toncsi elmondta, szeretne már pontot tenni az ügy végére, iszonyatos teher számára ez az egész, és valóban nagyon megalázó ilyen vádak és támadások kereszttüzében lenni. A rasszista megjegyzésre vonatkozóan a következőket nyilatkozta a lapnak.Bármilyen hangfelvétel van, nem én beszélek rajta. Nem állítom, hogy Hajdúék hamisítványt gyártottak, de hogy valaki manipulál a nevemben, ellenem, az biztos” – mondta Toncsi, aki állítólag már járt a rendőrségen is. “Több műsort vezettem vajdatalálkozókon, éppen most szombaton is meghívtak egyre. Semmi bajom a romákkal! A nekem tulajdonított hangfelvétel ügye éppen eléggé kiborított, örültem, hogy dolgozni tudok, csak ezért nem tettem eleget a meghívásnak. Jó viszonyban vagyok Kállay Csaba cigány vajdával és Rostás Farkas György József Attila-díjas költővel is” – támasztotta alá bizonyításul állítását Antónia.

A Hajdú-Sarka celebpáros hócipője kezd tele lenni Bálint Antónia furábbnál furább dühkitöréseivel. A minap ugyanis részegen hívta fel Sarka Katát és nyomdafestéket nem tűrő kijelentéseket tett. Olvass tovább!

balintantoia_sarkakata

Hozzászólások