Tönkre akarják tenni Bárdosi Sanyit

Papuccsal vert meg egy kempómester

2014/10/07

Bárdosi Sándor ellen eljárás folyik testi sértés és garázdaság miatt, ezért felfüggesztették a mintegy havi 150 ezer forintos olimpiai bajnoki életjáradékát. A birkózó állítja: a Kempo Szövetség elnöke tönkre akarja tenni.

Az utóbbi két évben többször próbált dűlőre jutni egymással a hatóságok előtt Bárdosi Sándor (MMA Országos Küzdősport Szövetség alelnöke) és Lacza Ádám Illés (a Kempo Szövetség elnöke), de nem sikerült. A jövő hónapban állnak ismét bíróság elé.

Bárdosi Sándor és Ildikó (fotó: Pozsonyi Zita)
Hamarosan megérkezik Bárdosi Sándor és Ildikó első gyermeke (fotó: Pozsonyi Zita)

Jóban voltunk Ádámmal. De aztán megszakítottam vele a kapcsolatot. Ezt követően egy évig majdnem mindennap felhívott vagy bejött az edzőterembe, és provokált a gyerekek meg a szülők előtt. Többször megfenyegetett, hogy tönkretesz, és elveteti az olimpiai életjáradékomat. Volt, hogy rendőrt kellett hívnom, hogy eltávolítsák az edzőteremből. Én nem tettem feljelentést ellene, ő viszont igen” – mondta a Blikknek Bárdosi.

Egy ideje úgy tűnt, hogy rendeződnek a birkózó dolgai, hiszen végre megvásárolhatta azt a lakást, amit egykori csapata biztosított számára, de több jogi csavar miatt ki akarták onnan lakoltatni. Ez most különösen fontos, hiszen Bárdosi hamarosan apa lesz, így minden eddiginél nagyobb nyugalomra lenne szüksége a gyarapodó családnak. Ám mégsem alhatnak nyugodtan a folyamatban lévő ügy miatt.

Az egyik alkalommal épp edzést tartottam. Többször szóltam neki, hogy menjen el, de nem tette. Ezután kihajítottam a sapkáját a folyosóra, s mondtam, hogy húzzon el. Fél órával később megjelent négy rendőrrel. Azt állította: megvertem egy papuccsal. Hozzátartozik a történethez, hogy egy fekete öves 130 kilós kempósról beszélünk! Még az engem kihallgató rendőr is kacagott, hogy papuccsal megverek egy kempómestert. A viselkedésemmel állítólag megbotránkoztattam őt és az ott lévő embereket. Ez az egész már csak azért sem logikus, mert ő jött be cirkuszolni hozzám az edzéseimre, és nem fordítva” – tette hozzá a birkózó.

Hozzászólások