TOP 5 videojáték trailer

Minden idők legjobbjai

2015/11/19

A videojátékok elképesztően népszerűek lettek az elmúlt időszakban. Így hát nem is csoda, ha egy-egy játék beharangozásához a lehető legjobb trailert próbálják megcsinálni a készítők. Mi most összegyűjtöttük a saját kedvenceinket egy TOP 5 listába. Jöjjenek hát sorban, a “legrosszabbal” kezdve!

5. For Honor

A 2015-ös E3-on bemutatott trailer megtekintése utána szinte azonnal kedvem lett volna páncélba bújni, kardot ragadni, és megostromolni egy várat. Végül úgy döntöttem, inkább megvárom, míg kipróbálhatom a játékot.

4. League of Legends: A Twist of Fate

Tegye fel a kezét az, aki gamernek vallja magát, de még nem hallott a LoL-ról! Na ugye, hogy senki? A LoL napjaink egyik legnépszerűbb multiplayere, így hát nem is csoda, hogy ilyen trailer készült hozzá.

3. SWToR: Deceived

Közeleg a Star Wars legújabb részének bemutatója, nem maradhat el a Star Warsos trailer. Hogy a játékok közt melyik a legjobb, azt mindenki döntse el maga (én a KotOR-ra szavazok), de trailer téren nálam ez viszi azt a bizonyos pálmát.

2. WoW: Warlords of Draenor

Közeleg a World of Warcaft sorozat filmadaptációjának bemutatója, ennek okán ismét meg kellett néznem ezt a már-már mesterműnek számító Cinematic Trailert. We will not be slaves!

1. StarCraft II: Legacy of the Void – Legacy

A csajok a szerkesztőségben azt mondták, kipróbálnák. Kell ennél több?

Nem értesz egyet velünk a listával kapcsolatban? Oszd meg a véleményed kommentben!
Hozzászólások