Topless képek Ashley Roberts-ről

Megmutatta formás idomait az énekesnő

2014/07/09

Ashley Roberts-et nem kell bemutatni a nagyérdeműnek! Sokan a 2010-ben feloszlott Pussycat Dolls-ból ismerik, mint énekest -, és táncosnőt.

Ashley Maria Roberts Phoenix-ben született. Amerikai táncosnő és énekesnő. A Pussycat Dolls nevű együttes tagja volt. Ashley megpróbálkozott a színészkedéssel is, eddig nem túl sok sikerrel. Egy Brooke nevű táncos lányt alakított a Make It Happen című filmben. 2010-ben kiszállt a Pussycat Dolls-ból, és szólóban folytatta.

Ashley Roberts a napokban Ibizán nyaralt és úgy döntött teljesen átadja testét a nap sugarainak, így a 32 éves szőkeség topless napozott mindenki szeme láttára, ami igaz manapság nem kavarja fel annyira az állóvizet, mint mondjuk 20 évvel ezelőtt, ám így is sok kíváncsi szempár követte eme megmozdulását.

Az énekesnő nem sokat bízott a képzeletünkre, hiszen csupán a napszemüvegét és egy színes bikinit tartott magán – így szerezve a lesifotósoknak is egy jó napot! Bár, később egy ugyancsak virágmintás kimonót vett magára, ettől még kitette meztelen kebleit a nagyvilág színe elé, bízunk benne soha nem fogja megbánni az ibizai nyaralását emiatt.

Hozzászólások