Topmodell, forró nyári éjszakák, bulik – ez lesz a siker kulcsa

Interjú a Dirty Slippers frontemberével

2017/06/23

Mit gondoltok mitől lesz sikeres egy zenekar? Naná, hogy a tehetségüktől, a tagjaitól, a remek alkotásaiktól és topmodell csajoktól! 

Vegyük kicsit komolyabbra a szót: a Dirty Slippers frontemberével Lobó-Szalóky Lázárral beszélgettünk munkásságukról, fellépéseikről és a nyárról is ejtettünk pár szót. 

thumbnail_Lazar2017-CSAB9061-Edit

Megosztanál az olvasókkal néhány kulisszatitkok a legújabb videoklipetekről?

“Ez az első olyan videoklipünk, melyben a zenekar nem kap szerepet. Szabó Kriszta topmodell lesz a főszereplő. A zene címe Pasztellkék a rendező Ritók-Filip Áron pedig egy teljesen új látványvilágot alkottak hozzá. A grafikai része egyedülálló lesz, Magyarországon még nem volt ilyen. A klipet egyébként most vasárnap fogjuk forgatni. A történet egy átmulatott nyári éjszakáról szól egy nő szemszögéből. Ezzel a dallal egy új, trendi vonalat szeretnénk képviselni, ezzel is megmutatva sokszínűségünket. Ez a szám az új lemezünk egyik legfontosabb állomása.”

Miért nem szerepel a zenekar a klipben? 

“A szöveg annyira kapcsolódik a videokliphez, hogy nem szükséges a zenekar jelenléte.”

Itt a nyár és a fesztiválszezon. Hol fogtok fellépni?

“Évente 80-90 koncertünk van. Leginkább az ingyenes nagyvárosi fesztiválokat preferáljuk, így bárki részt tud venni a rendezvényen, az is aki esetleg nem teheti meg, hogy több tízezer forintot kifizet egy fesztivál jegyért. A fellépéseink már-már családi eseménynek számítanak, a fiatalok elhozzák a szüleiket, testvéreiket. Nálunk nincs egy adott korosztály, akinek zenélünk. A nagy fellépések most Budapesten, a Balatonon, Erdélyben, Gyulán és Békéscsabán lesznek.” 

Melyik fellépésetekre vagytok a legbüszkébbek?

“800 koncert közül nehéz választani, két európai turnénk volt, Hamburgban pedig teltház előtt játszottunk. Az A38 hajón is teltházas volt a koncertünk, és remek volt Gyulán is fellépni több ezer fős közönség előtt.”

Milyen a kapcsolatotok a rajongókkal?

“A rajongókhoz nagyon közel állunk, ők is és mi is közvetlenek vagyunk. Rengetegen vannak, akik velünk osztanak meg mindent: szerelmes történeteket, szakítást vagy éppen szüzesség elvesztős sztorit.”

A koncertnaptárat itt tudjátok megtekinteni! 

Hozzászólások