Tornóczky Anita visszaszerezte férjét

Közel egy évig nem éltek együtt, de most újra boldogok

2014/07/30

Rohanó világunkban a házasságot értékelni kell, ha valami elromlott benne, mindenképpen érdemes küzdeni érte. Nem tett másként Tornóczky Anita sem, aki közel tíz évig élt először párkapcsolatban, majd 2009-től házasságban Szini Bélával. Múlt évben azonban viszonyuk megromlott, a válást fontolgatták. Most úgy tűnik, ismét egymásra találtak és ugyanolyan boldogak, mint régen.

10660_13610804585604209_642368582_nNéhány hete, a Balaton Soundon felröppent a hír, hogy Anita és férje együtt buliztak és úgy tűnik,újra összejöttek. Ezt bizonyították a forró ölelések és a köztük elcsattanó puszik is. Kapcsolatuk tíz évvel ezelőtt mesésen indult, nagy társasági életet éltek és Anita megtalálta azt a férfit, akire támaszkodhat és aki tudja követni pörgős életvitelét. Öt év után házasodtak össze, egy vidéki kastélyban, szűk családi körben mondták ki a boldogító igent, amit egy romantikus vacsora követett. Nászútra Brazíliába utaztak, úgy tűnt, hogy tökéletes közöttük az összhang.

Szini Béla, a pesti üzleti élet egyik meghatározó alakja, szórakozóhelyeket üzemeltet. A kezdeti konfliktusok is ebből fakadtak, hiszen Anita részéről szinte állandóvá vált a féltékenység férje irányába. Nem ez volt az egyetlen konfliktusforrás kettőjük között, ugyanis Anita ekkor már állatvédőként tevékenykedett és folyamatosan újabb és újabb mentett kutyákkal állított haza, amit párja nehezen tolerált. A sok vita szétköltözésekhez és újra egymásra találásokhoz vezetett, azonban egy ponton túl már nem lehetett húzni a szakítást, a pár útjai múlt évben elváltak. Ekkor Anita még azt nyilatkozta az újságoknak, hogy megvan a terve, hogyan mentse meg házasságát és ez az elképzelés jónak bizonyult, hiszen pár hete újra együtt vannak férjével.

Tornoczky1Nemrég döntöttünk úgy, hogy újra megpróbáljuk együtt. Majdnem egy évig külön éltünk, de úgy másfél hónapja azt éreztük mindketten, hogy érdemes lenne még egy esélyt adni a másiknak. De ez még nagyon friss kapcsolat, még korai lenne hosszú távú tervekről beszélni. Majd meglátjuk, hogyan alakul az életünk. De egyelőre úgy tűnik, most működik: béke van közöttünk, jól érezzük magunkat együtt, és boldogok vagyunk “ – nyilatkozta a Kiskegyednek Tornóczky Anita. Azt is elmondta, hogy szerinte a jó házasság és a hosszútávú kapcsolat titka a kölcsönös szeretet és megbecsülés, a másik elfogadása, ezeket a dolgokat tartja most szem előtt, és reméli az ‘igen’ most már tényleg örök életre szól.

Hozzászólások