Történt egy kis baleset Vajna Timiék évfordulóján

A kakadu az oka mindennek

2015/08/19

Vajna Timi és Andy Vajna házassága immáron két éves, kapcsolatuk azonban hat töretlen éve tart. A sztárpár tegnap ünnepelte az évfordulót, igaz nem minden zajlott zökkenőmentesen.

A kezdetek óta szóbeszéd tárgya Andy Vajna és bájos felesége, Vajna Timi kapcsolata. A kétkedőknek még az sem elég bizonyíték, hogy immáron hat éve alkotnak egy párt. Nincsen szó hangos veszekedésekről, szakításról, majd látványos kibékülésről. Egyik felet sem kapták titkos randevúkon és nem sejlik fel egyszer sem harmadik fél jelenléte, pedig Timit az egyik Balaton Soundon össze akarták már boronálni egy korban jobban hozzáillő fiatalemberrel, akiről később kiderült, hogy csupán jó barátok. Mégis, valahogy csak nem múlik az a misztikum, ami őket körül lengi. “Minket semmi és senki véleménye nem befolyásol, mivel csak egymásra koncentrálunk. Egyetlen dolgot tudok csak mondani: mindenkinek hasonló boldogságot kívánunk” – válaszolta kérdésünkre Timi, hogy miként kezelik az ironikus megjegyzéseket.

vajna timi

Bár még csak házasságuk második évén vannak túl, kapcsolatuk már hat éve töretlen. Felmerül a kérdés, ha ilyen vészjóslóan közeledik az a bizonyos hetedik év, van-e mitől tartani? Manapság egyre többen döntenek a válás mellett, olyan sztárok is, akikről azt gondoltuk, örökké együtt maradnak. Ben Affleck, Gwen Stefani és Will Smith után Brangelináékról is felröppent a hír. Olyan közegben, ahol Vajnáék mozognak, vajon mennyire lehet hatással egyik kapcsolat a másikra? “Mi egyáltalán nem tartunk ettől, egyébként sem hiszem, hogy ahol gondok merülnek fel, abban a mumusként kezelt hetedik év lenne a főbűnös. Mi hiszünk benne, hogy sok jó dolgot fogunk még átélni együtt és változatlanul szeretjük egymást” – mondja Timi.

A Vajna házaspár összetettben tehát nagyon boldog, csak egymással vannak elfoglalva, nem számítanak az intrikák. A kép tanúsága szerint Tatjana, a kakadu is velük tartott az ünneplésben, akivel születésnapján lepte meg felesége a ház urát. És, aki kisebb felfordulást okozott, az alábbi videóban megnézhetitek, hogy mi történt.

És, hogy mi a titka a jó házasságnak? Timi ezt is elárulta nekünk. “A szeretet és a békesség, veszekedések nélkül. Minket a nyugalom, a harmónia és a humor tart össze, és ez a legszorosabb kapocs.”

Hozzászólások