Törvénytelen anya-fia szerelem

A börtönt is vállalnák kapcsolatukért a szerelmesek

2016/09/09

Nem mindig a megfelelő személybe szeretünk bele. Mi történik, ha az új szerelem annyira nem hozzánk való, hogy a kapcsolatért börtönbüntetés járhat?

A szerelem a legcsodálatosabb dolog az életünkben. Értelmet ad a mindennapoknak, van kiért felébredni minden reggel, van aki támogat a céljaink megvalósításában és még sorolhatnánk mi mindenért jó szerelmesnek lenni. Sokszor mondják, hogy a szerelem vak. Nem számít a kor, a távolság, a testsúly és semmi más. Csak a tiszta érzelmek.

Az embert a szeretet és a szerelem élteti, de vannak abszurd helyzetek, mikor jobb, ha az eszünkre hallgatunk. Néhány ember hajlamos túllőni a célon ezzel kapcsolatban. Remek példa erre a következő pár is. Monica Mares és Caleb Peterson története különleges és meglehetősen furcsa. Monica 16 éves volt, mikor megszülte gyermekét, akit fiatal korára való tekintettel örökbe adott. Ám 18 évvel később találkoztak és nem mindennapi viszony alakult ki köztük. 

A bevezetés alapján nem nehéz kitalálni milyen érzelemről is beszélünk. Természetesen a szerelemről. A 36 éves édesanya beleszeretett 19 éves fiába. A mexikói törvények tiltják a családon belüli szexuális viszony kialakítását. Azt gondolná az ember, hogy ehhez nincs szükség törvényre, hiszen magától értetődő, hogy nem jöhet létre hasonló viszony rokonok között. Mivel szerelmüket nyilvánosan vállalják, természetesen a történet eljutott a hatóságokhoz is és kiállítottak egy bírósági végzést. Az iromány arra kényszeríti őket, hogy ne találkozzanak egymással és szakítsák meg a kapcsolatot. Azonban a szerelmesek ellenállnak a törvénynek és továbbra is nyíltan vállalják azt, hogy együtt vannak. A románc megőrzése érdekében még a 3 év letöltendő szabadságvesztést is vállalnák azért, hogy ne szakítsák el őket egymástól. 

Ti mit gondoltok mennyire lehet vak a szerelem?

Hozzászólások