Tóth Andi családja beleugrik az ismeretlenbe

Hatalmas áldozatot hoznak

2014/12/23

Nem csak Tóth Andi, hanem családja számára is óriási változást hoz az, hogy lányuk megnyerte az X-Faktort. A szülők hátrahagyják eddigi életüket, Budapestre költöznek, hogy támogathassák a fiatal tehetséget.

Tóth Andi 2
Tóth Andi nem hiszi el, hogy győzött (fotók: RTL Klub)

Bár Magdolna és Róbert – Tóth Andi szülei – mérhetetlenül büszkék és boldogok, egyben roppant nehéz is nekik. A lányuk sikere azt hozta számukra, hogy ott kell hagyni eddigi életüket. Eladják házukat, felmondanak a munkahelyükön, és Magyarországra költöznek, mert a mindössze 15 éves Andinak szüksége van rájuk.

A karácsonyt Nagyváradon töltöm, de utána mindenképpen visszajövök. Az, hogy véglegesen-e, még sok mindenen múlik. Egy biztos, hogy a testvérem és a szüleim is velem költöznek majd. Anyukám és apukám felmond a munkahelyén, Pesten keresnek állást, a házunkat pedig eladják, hogy együtt élhessünk itt. Tudom, hogy alaposan át kell gondolniuk, hogyan tovább, de bízom bennük. Teljes mértékben rájuk hagyatkozom, én a dalok írásával foglalkozom. Olyan gyorsan történt minden, nehéz ezt az egészet feldolgozni. Abban biztos vagyok, hogy a zene az első, ezért a karrieremre összpontosítok, de iskolába is járok majd szeptembertől, viszont Budapesten folytatom a tanulmányaimat” – újságolta a Blikknek Tóth Andi.

A fiatal énekeső kivételesen nagy karrier küszöbén áll. Mostantól anyagi nehézség nem áll a útjába, hiszen mesés összeget, amellett pedig autót és utazást nyert. A legfontosabb, hogy a család megfelelően támogassa, és a karrierépítés ne menjen a tinilány egészséges lelki fejlődése rovására.

A havi egymillió forinthoz egyelőre nem nyúlok, a kocsit a bátyámnak adom, aki most szerzi meg a jogosítványt, az utazásra pedig szerintem egy barátommal megyek, de ezen még nem gondolkoztam. Nagyon izgatott vagyok, és várom az „új” életemet. Az pedig boldoggá tesz, hogy a szüleim mindenben támogatnak” – tette hozzá az X-Faktor idei győztese.

Hozzászólások