Tóth Gabi gyönyörűbb, mint valaha

Vajon mi ihlette a változást?

2014/09/05

Mindenki izgatottan várja az X-Faktor  holnap este induló új évadat. Tóth Gabi, a műsor egyetlen női mentora külsőleg is megújult erre az alkalomra. Saját Facebook oldalán osztotta meg rajongóival a tökéletes végeredményt.

„Megvilágosodásom első napja .:D:)))))) Új haj, új élet.. régi szokások elengedve, új szokások várlak titeket:))) köszönöm Kárándi Ágotának hogy segített megvalósítani az álomhajamat:)) remélem nektek is tetszik:) szép napot mindenkinek:)” – ezekkel a szavakkal osztotta meg örömét Tóth Gabi.

tothgabi3

Úgy tűnik, Tóth Gabi is a „kevesebb több” elvét követte, amikor változtatásra adta a fejét. Be kell látnunk, nagyon jól áll neki ez a természetes külső. Gyakran láthattuk vad öltözékben, sminkben és hajjal. Most azonban egy teljesen letisztult make up-ot és új frizurát visel az énekesnő. Izgatottan várjuk, hogy milyen változásokon megy majd még keresztül, ugyanis saját bevallása szerint, felhagy régi szokásaival.

Mentorként láthatjuk majd Tóth Gabit a televízió képernyőjén szeptember 6-tól az RTL Klubon. Az X-Faktor 2014-es évada 19:30-kor startol majd. A mentorasztalánál az énekesnő mellett Alföldi Róbert, Szikora Róbert, illetve Little G Weevil blues zenész foglal majd helyet, aki a műsor idejére jött haza Amerikából.

Az X-Faktor új évadának válogató adásaiban természetesen a tehetségek mellett csodabogarak, és őrült fazonok is a színpadra lépnek. Lesz, aki a hangjával „robbantja fel” az RTL Klub stúdióját, lesz, aki az egyéniségével forrázza le a mentorokat, és olyan produkció is látható lesz a műsorban, ami miatt a szó szoros értelemben felforrósodik a hangulat.

A műsor készítői idén először már 14 éves kortól várták a jelentkezőket az X-Faktorba, és az előző évadhoz hasonlóan nem csak énekes csapatok, de zenekarok is benevezhettek. Vidám és megható pillanatokban egyaránt része lehet annak, aki szombat este az RTL Klub képernyőjére kapcsol.

A műsorvezető Istenes Bence lesz, aki először vezet majd egyedül szombati, egész estés show-t.

Hozzászólások