Tóth Gabi kiborult, mert nem győzött?

Az Afterpartyt is kihagyta

2015/12/01

Tóth Gabi nehezen viseli, hogy nem ő lett a Sztárban sztár győztese. Még a döntő utáni háttérműsorba sem ment el…

Már jó ideje voltak feszült pillanatok Tóth Gabi és Csobot Adél között, ám Bereczki vélemény kiverte Gabinál a biztosítékot.

Én címszavakat írtam a négy döntőshöz. Szerintem a Gabi elpusztíthatatlan energia, aki mindig valami elementáris dolgot hoz a színpadra. Az Adél az a pozitív életöröm, valami hasonló, mint a Gabi, de picit más” – mondta Bereczki Zoltán az élő adás során.

Sztárban sztár zsűri 2

Ennek hallatán Tóth Gabi arca megvonaglott, bár a televízió képernyőjén keresztül nem látszott, de a stúdióban tapintható volt a feszültség.

Gabi úgy indult neki ennek a versenynek, hogy esélyes lehet arra, hogy eljusson a döntőig, de ő sem számított arra, hogy Gáspár Laci ennyire szórakoztató lesz. A zsűri kritikáját sem mindig fogadta jól, olykor egy kis indulat is érződött a gesztusain és a szavain és Adéllal sem bánt kesztyűs kézzel. Ami a szívén, az a száján, alaposan osztotta Adélt. Egyértelművé tette, hogy méltatlannak gondolja, hogy ő is ott van még a döntőben. A színfalak mögött is tett ezekre megjegyzéseket” – jelentette ki a Borsnak két, a produkcióhoz közel álló bennfentes.

Sztárban sztár döntősök
A Sztárban sztár döntősei (fotó: TV2)

 Tóth Gabi állítása szerint egyáltalán nem féltékeny Adélra, sőt sokat segített neki. 

Én még kevésbé vagyok rá féltékeny, Adélkának rengeteget segítettem a műsor alatt, tanácsokkal is elláttam. Köztünk semmilyen ellentét sincs, csupán az én nevemmel próbálják címlapra tenni és eladhatóvá tenni” – mondta Tóth Gabi.

Mindezek ellenére az énekesnő a verseny háttérműsorába, az Afterpartyra sem ment el…

„Tóth Gabival terveztünk a Sztárban sztár Afterparty adásában is, de sajnos a tízhetes feszített tempójú felkészülés annyira kimerítette, hogy rosszul lett. A stúdióból szülei vitték haza, ezért nem láthatták a nézők a többi énekessel együtt a háttérműsorban” – árulta el a napilapnak a TV2 sajtóosztálya.

Szandi és Tóth Gabi 2
Gabi mindent bevállalt

A Sztárban sztár indulásakor az énekesnő nem titkolta, hogy nagyon szeretné, ha ezt a versenyt végre megnyerné. Nem csoda, hiszen a Megasztárban és a Szombat esti lázban sem sikerült a dobogó legfelső fokára állnia.

Nézd meg, mit mondott Gabi akkor! Kattints IDE!

Hozzászólások