Tóth Gabi – A sok munka nem tesz jót a kapcsolatnak

Egy egyszerű vidéki lány vagyok. Őszinte és jó szándékú!

2014/08/21

Tóth Gabi rengeteget dolgozik, egész nyáron koncertezik, ősztől pedig ismét indul az X- faktor, ahol mentorként a fiatal tehetségek sorsát fogja ismét irányítani.

A sok munka nem könnyíti meg a magánéletet, talán ez is az oka annak, hogy még nem találta meg az igazit. A Borsnak adott interjúban elmondta, hogy az emberekben hamis kép él róla. Az élete címlapokon van – a média azt sugallja, hogy nagykanállal eszi a férfiakat- pedig ez nem igaz.

” Én egy egyszerű vidéki lány vagyok. Őszinte és jó szándékú, és nem vágyom semmi másra, mint arra, amire minden velem egykorú nő: szeressek és szeressenek. Nem vagyok különleges, hús-vér csaj vagyok, aki – talán – tüzesebb, mint az átlag. De szerintem rajtam kívül még rengeteg tüzes csaj él a Földön, vagyis ez sem valami különleges tulajdonság” – mesélte Gabi.

fotó: www.est.hu
fotó: www.est.hu

Szerinte semmiben sem különbözik az átlagtól, összesen négy komoly kapcsolata volt, egy éjszakás kalandba pedig soha nem keveredne. Nem drogozik, nem iszik, éli a normás huszonévesek életét, annyi különbséggel, hogy rá kíváncsi a sajtó, hiszen tehetségével már tini korában kitűnt társai közül.

“Nem akarok többet az élettől, mint egy eladólány, egy menedzser vagy egy kozmetikus, egyszer meg akarom találni a társam, aki a gyermekeim apja lesz. Nem vagyok elkésve, a 26. évemben járok. Szeretem az életem, amikor nem dolgozom, a barátaimmal bulizok. Úgy gondolom, hogy ebben nincs semmi különleges, érdekes vagy megvetendő. Sokat kérdeznek a kapcsolataimról is, ami már nagyon fárasztó. Mintha nekem folyamatosan védekeznem kellene valami ellen, amit el sem követtem” – mondta az énekesnő.

Hozzászólások