Tóth Gabi: „Szeretetéhes lány vagyok”

Az X-Faktor mentorának őszinte vallomása

2014/11/11

Nehéz időszakon ment keresztül az utóbbi hónapokban Tóth Gabi. Minden a januári válásával kezdődött, azóta pedig egyre több mindennel kellett szembenéznie.

tothgabi10

Nem is volt kérdéses, hogy énekesi pályája után, mentorként is megállja majd a helyét Tóth Gabi az X-Faktorban. Teljesen természetes, hogy fáradtnak érzi magát, hiszen már a műsor előtt is sokat kellett dolgoznia nyáron. Azonban szerencsére sikerült elszabadulnia két hétre, amit barátnőjével töltött Spanyolországban.

tothgabi7

Saját bevallása szerint, ha bulizni vágyik, általában kubai salsa klubba megy, mert számára a tánc jelenti a kikapcsolódást. Legújabb tetoválása pedig egy spanyol táncosnőt ábrázol, pontosabban Carmen portréját. Hiába támadják azzal, hogy nem kellene tetoválnia a testét, számára ez egyfajta önkifejezési eszköz. Fellépései után gyakran előfordul, hogy sorozatokat néz, nem is tagajda, hogy függőnek tartja magát.

tothgabi8

Januárban lett vége párkapcsolatának, azóta szingliként él: „Hiszem, hogy amikor itt lesz az ideje, rám talál a szerelem” – nyilatkozta a Kiskegyednek. Azt is hozzátette, hogy nem zárkózik el a jelentkezőktől, de ugyanakkor nem is keresi a megfelelő partnert. Úgy érzi, nem árt egy kis szünet, mivel korábban egymás után jöttek a komoly kapcsolatok az életében. Habár jól viseli, néha nyomasztó számára, amikor egyedül van lakásában.

Szülei 32 év után döntöttek úgy, hogy elválnak. Nem tudja egyelőre, hogy gyerekként vagy felnőtt fejjel nehezebb-e átvészelni ezt az időszakot, hiszen nagy hatással van természetesen rá is ez az elhatározás.

„Nagyon tanulságos. Eddig hittem a tündérmesékben, az első látásra fellobbanó szerelemben. Most már tudom, hogy ki kell tudni látni a rózsaszín ködből, és meg kell gondolni, kit választ az ember.”

tothgabi9

Interjújában kitért arra is, milyen embert képzel el maga mellé, vagyis, hogy milyen számára az igazi, a nagy Ő: „Nem biztos, hogy magyar srác való mellém, ezt sokan mondták már. Egy tüzes, szenvedélyes, latinos férfi inkább, aki fel meri vállalni az érzéseit … A másik típus, akit el tudnék képzelni magam mellé: egy nyugodt, erős pasi, aki tudja kezelni a heves vérmérsékletemet, nem akad k, ha padlón – vagy a plafonon – vagyok valamitől. Nem vagyok bonyolult természet egyébként. Engem kenyérre lehet kenni, nagyon tudok szeretni, hűséges, odaadó, bújós, szeretetéhes lány vagyok” – vallotta be Tóth Gabi a lapnak.

Hozzászólások