Tóth Gabi újra szingli?

Véget ért a románc Istenes Bencével

2014/09/05

Alig néhány hete röppent fel a hír, hogy Tóth Gabi és Istenes Bence egy párt alkot, máris véget ért a kapcsolat – ami talán nem is a szerelemről szólt.  

Tóth Gabi és Istenes Bence az utóbbi hetekben rengeteg időt töltött együtt: gyakran fordultak meg különböző szórakozóhelyeken egymás társaságába, ahol érzelmeiket nem titkolva, önfeledten ölelkeztek és csókolóztak. Úgy tűnt, az X-Faktor mentora és műsorvezetője tökéletesen egymásra vannak hangolódva, de mostanra kihűlt közöttük a nagy tűz.

Bár mindketten fiatalok és sikeresek, ráadásul közös produkcióban is szerepelnek a következő néhány hónapban, valami mégis hiányzott a kapcsolatukból. Gabi egyik ismerőse elárulta: az énekesnő már a kapcsolat elején tudta, hogy nem Bence élete szerelme, csak szórakoztak egymással.

Istenes-Bencejpg

„Gabi nemegyszer mondta az utóbbi időben, hogy vágyik a szerelemre, és reméli, hamarosan betoppan az életébe az igazi. Bencével ugyan jól kijöttek, de az csak szórakozás volt. Sosem volt szó róla, hogy komolyabbra fűzik a viszonyukat” – nyilatkozta Gabi egyik ismerőse a Blikknek.

Azonban Istenes Bencét sem kell félteni. A tehetséges műsorvezető szerelmi kalandjai mindig felborzolták a kedélyeket, együtt volt többek között Kovácsovics Fruzsinával, VV Anikóval, legutóbbi komoly kapcsolata pedig a szintén X-Faktoros Csobot Adéllal volt.

„Bence nekem is folyamatosan küldözget üzeneteket, amelyben flörtöl velem. Tudom, hogy nem akar semmi komolyat, hiszen a társaságából más lánytól is hallottam, hogy Bence rányomult. Szerintem csak szórakozik, éli az életét, nem akarja még lekötni magát – mondta Bence egyik lányismerőse.

A műsorvezető nem is tagadja, hogy szereti élvezni az életet, de hogy éppen kivel és mit csinál, azt szeretné, ha titok maradna.

Hozzászólások