Tóth Gabi veszélyben van?

Az X-Faktor válogatásán fenyegették meg a mentort

2014/09/11

A következő válogató adásban olyan dolgot láthatunk majd, ami még nem fordult elő a műsorban. Tóth Gabi fenyegetés áldozata lett, de Szikora Róbert a védelmére kelt. 

Még csak múlt héten indult az X-Faktor új évada az RTL Klubon, de már az első adásban vicces és megindító pillanatokban is egyaránt részünk lehetett. A második válogató pedig ettől jóval többet is ígér.

Hörcher László már tavaly is szerencsét próbált a tehetségkutató műsorban, azonban akkor sem túl nagy sikerrel. Akkor a gitárját törte össze a színpadon, ezúttal pedig a mikrofont vágta földhöz, de előtte még megfenyegette Tóth Gabit.

A saját magát feltalálónak tituláló férfi – ugyanis nem más köthető a nevéhez szerinte, mint a “metroszexmetál” és a “nukleáris realista festészet” – úgy véli, botrányos volt, ahogy a mentorok viselkedtek vele, Gabi pedig tavaly óta pille rá.

„Gabi már tavaly is kiborult, amikor összetörtem a gitárt a színpadon, pedig a Kiss és a Venom is tör gitárokat minden fellépésén. Majd azok is pont Gabitól fognak engedélyt kérni? A szakmai méltóságomban aláztak meg.” – derül ki a Bors soraiból.

laszlo

Ezt a megaláztatást olyannyira nem tűrte, hogy meg is fenyegette az énekesnőt: „Tóth Gabi, neked az a szerencséd, hogy nem vagyok a faterod, mert akkor egy egész arzenálra való gitárt vernék szét a hátadon.”

tothgabi2

Szikora Róbert ezt nem tűrhette tovább. Tóth Gabi védelmére kelt, és felment a színpadra a férfihoz. Az egyelőre titok, hogy mi lesz a vita vége, de az énekesnő mentortársa elárulta a véleményét a történtekkel kapcsolatban: „Az eset mélységesen megdöbbentett és felháborított. Meg kellett menteni a helyzetet, nem hagyhattam, hogy mentortársam személyes sértegetése mellett még nagyobb anyagi kárt is okozzon. Amikor süllyed egy hajó, bárki beugorhat, hogy megmentse a személyzetet és az utasokat, ebben a szituációban én voltam az, aki ezt megtette.”

Hozzászólások