Tóth Gabit megsuhintotta a halál szele

Donorlistára akarták tenni az énekesnőt

2015/04/16

Tóth Gabi nagyon komoly megpróbáltatásokon ment át, még a halál gondolatával is szembe kellett néznie. Emiatt pánikbeteg lett, és 48 kilósra fogyott…

Az énekesnő három éve élete mélypontjára jutott. Pánikrohamokkal küzdött, majd pedig egy hatcentis elváltozást találtak a máján.

Banális történetnek indult: egy nehéz, fűszeres vacsora után rosszul lettem, és ultrahangra küldtek. Majd közölték, hogy májátültetésre lesz szükségem, és fel akartak rakni a donorlistára. Semmit nem tudtam arról, hogy mi történik a szervezetemben, csak azt, hogy iszonyatosan nagy a baj. Egyik vizsgálat követte a másikat, Svájcba küldték a leleteimet, mire nagy sokára kiderült, hogy nem rosszindulatú a daganat. A fogamzásgátlótól alakult ki a viszonylag nem ritka elváltozás. El lehet vele húzni egész sokáig. Csak amikor felkészült orvosok néznek a szemedbe, és azt mondják, hogy ebbe bele is halhatsz, az ember összeomlik a hallottak súlya alatt, leszámol a sorsával – és hirtelen elfogy. Nekem 48 kilóra sikerült…” – mesélte a Story magazinnak Tóth Gabi.

Alföldi - Tóth Gabi
Az X-Faktor idején nem lett volna képes fenntartani egy párkapcsolatot

Az énekesnő számára a Szombat esti láz, illetve a tánc jelentette a kiutat a mélypontról. Ennek segítségével sikerült megküzdenie a pánikbetegséggel, hiszen a tánc önfegyelemre, koncentrációra tanította, így tudta megoldania a problémáit. Már nem rágódik sem a múlt, sem pedig a jövő miatt. A jelenben él, és igyekszik maximálisan átélni minden pillanatot. Még akkor is, ha nincs mellette egy megértő társ.

Majd jön az a valaki, ha kész leszek rá. Ha az X-Faktor idején jött volna, bármennyire is egymáshoz valók vagyunk, mostanra már biztosan nem lennénk együtt. Egyedül sokkal kiegyensúlyozottabb az életem. Nem keresgélek görcsösen. (…) Számomra Trap kapitány tabu. A mentoráltam volt, másrészt barátnője van. Soha nem tudnék olyan férfival kezdeni, aki kapcsolatban él. Engem is csaltak meg, tudom, hogy mennyire fáj. Soha nem tudnék egy másik nőnek ekkora fájdalmat okozni, szétrombolni az önbizalmát” – tette hozzá Gabi. 

Hozzászólások