Tóth Vera: „Az istennőt építgetem magamban”

Újjászületett az énekesnő

2014/11/19

Tóth Vera szerencsére már hosszú évek óta szórakoztatja rajongóit. A Megasztár egykori győztese azonban rengeteg változáson esett át az elmúlt időszakban, de úgy tűnik, végre megtalálta a helyét a világban.

Jelenleg boldog párkapcsolatban él az énekesnő. Fél évvel ezelőtt költöztek be otthonukba, ami igazi menedéket nyújt nekik. Ez garantálja számukra a békét, amire vidéki lányként nagy szüksége volt az énekesnőnek.

Sajnos nem volt mindig ennyire harmonikus az élete Verának sem. Nyolc éves korában betegsége miatt szteroiddal kezelték, amitől annyira meghízott, hogy iskolatársai rá sem ismertek. A gyerekek hajlamosak kicsúfolni a másikat, amikor súlyfelesleggel küzdenek. Ez mély nyomot hagyott emlékeiben. Volt olyan eset, amikor testvére, Gabi kelt a védelmére: „Egyszer, emlékszem, csúfoltak a fiúk az iskolában, hogy kövér vagyok, erre ő, a kis cingár elém állt, és a mutatóujját fenyegetően az orra elé emelve visítani kezdett: Ne merjetek így beszélni a nővéremmel!” – olvashatjuk emlékeit a Nők Lapja Café oldalán.

tothvera1

Vera számára a testvériség a legszorosabb kötelék, de ettől függetlenül – saját bevallása szerint – nem volt könnyű húgával együtt felnőni. Viszont megtanulta lefoglalni és szórakoztatni magát, hiszen Gabi születése után már kevesebb figyelmet szenteltek neki szülei.

A tehetségkutató műsor után sorra kapta a felkéréseket, így a fellépésekben és az anyagiakban nem szenvedett hiányt. Viszont hamar kifolyt a kezei közül ez a pénz: „Szegődött hozzám egy érdekes társaság, akiket etettem, itattam, és nem vettem észre, hogy csak kihasználnak.”

Újjászületését viszont egy volt párjának köszönheti: „Egy pasi, akit szerettem, de sajnos későn vettem észre, hogy igazából csak kihasznál. Úgy megalázott nőként, emberként, hogy cserepeimből kellett újra összeraknom magam. Pedig amikor jött, már egészen jól éreztem magam a bőrömben, nyilván ezért is tudtam bevonzatni őt. Gyenge jellem volt, és sejteni lehetett, hogy sunyi dolgok vannak a múltjában. Az utolsó pillanatig nem akartam elhinni, hogy nem érdemes a szerelmemre… Utólag mégis hálás vagyok neki. Ha akkor nem tör össze, ma nem az lennék, aki vagyok.”

tothvera4

Most azonban egy olyan férfi oldalán találta meg a boldogságot, aki teljesen biztonságot és nyugalmat biztosít számára. A kommunikációs szakember vallásos, és sokat segít Verának, hogy kiismerje magát az emberi viszonyokban. Emellett pedig szakmailag is jól kijönnek egymással. Mivel remekül gitározik, előfordul az is, hogy ő kíséri éneklés közben párját.

Így ma már nem küzd démonaival, inkább az istennőt építi saját magában: “Egyszer még a Megasztár alatt panaszkodtam Somának, hogy nem érzem jól magam a bőrömben. Azt felelte: ’Verácska, miért nem fürdőzöl a sikeredben?’ Én ezt csak most, tíz év múltán merem először megtenni. Nagyon szeretem ezt az új Verát. És most már el merem hinni, hogy mások is szerethetik.”

képek forrása: Nők lapja 47.szám (Falus Kriszta)

Hozzászólások