Tóth Vera az újságokból értesült terhességéről

Az énekesnő dühös volt, amiért kellemetlen helyzetbe hozták...

2014/08/01

Az egykori Megasztár még egy éve sincs együtt kedvesével, de tegnap már azt olvashattuk az egyik hetilapban, hogy Tóth Vera gyermeket vár. Az énekesnő állítólag az újságárusnál értesült először „áldott állapotáról”.

Korábban sokat hallhattunk Tóth Vera hangulatingadozásairól és súlyproblémáiról, ám hét év után végre rátalált a szerelem és a boldogság. Akkor így nyilatkozott életéről a Borsnak:

„Ádi volt a hiányzó láncszem az életemből, és amióta együtt vagyunk, beköszöntött az életembe az a fajta boldogság, amelyre a lelke mélyén minden nő vágyik. Furcsa kimondani, hogy rend van körülöttem. Megtaláltam a boldogságot mind a munkában, mind pedig a magán-életben. Persze még sok tervem és álmom van, de egyelőre örülök annak, amivel most megajándékozott a sors. Sok rossz zsigeri beidegződésem van, melyek miatt máig nehezen hiszem el, hogy mindez velem történik. Sokáig türelmetlenkedtem és igazából nem is értettem, miért nem köszönt be a boldogság az életembe. Aztán tessék, akkor, amikor nem is számítottam rá – igaz, már vágytam egy társra – betoppant a szerelem.”

tothvera

Vera közös otthonukban él párjával, akivel két kiskutyát „nevelgetnek”, de a családalapításnak még nem jött el az ideje. Igaz, Ádámnak már vagy egy kisfia, de a közös gyermek még nem került szóba, ezért döbbenten állt a híresztelések és a gratulációk előtt az énekesnő.

„Anya leszek? Egyszerűen szóhoz sem jutok, talán pár év múlva teherbe esek, de jelenleg egyáltalán nem erről szól Ádámmal közös életünk. Mindketten dolgozunk, én is építem a karrieremet, és még mindig ismerkedünk egymással. Hiába alkotunk egy párt közel egy éve, jelenleg még egyikünk sem áll készen arra, hogy közös szülői feladatokat lássunk el.”

Az örömhír terjedésének pedig nyilván a folytonos telefonhívások lettek az eredményei, hiszen mindenki gratulálni szeretett volna gyermekük érkezéséhez.

„Igen kellemetlen volt, hogy amikor sorra hívogattak a barátaim, ismerőseim, magyarázkodnom kellett a nem létező terhességem miatt.”

kép forrása: Facebook

Hozzászólások