Tóth Vera: “Bármikor jöhet a baba!”

Párjával szétszakíthatatlan a kapcsolata

2015/03/16

Tóth Vera boldogabb nem is lehet! A napokban töltötte be a 30. életévét, roppant sikeres, határtalan szerelemben él párjával, éppen ezért akár már családot is alapítana.

Bár az énekesnő nagyon fiatal volt, amikor elindult a karrierje, mégis úgy érzi, hogy most, a harmadik X után nőtt fel igazán. Húszas éveiben a sikerek mellett nagyon sok csalódást és mélypontot meg kellett élnie, most viszont már úgy érzi: sínen van az élete.

Olyan szép és olyan tudatos, megfontolt kapcsolatunk van, nem tud egy aprócska hülyeség ártani. Ha volt sok életünk, akkor mi sokat együtt voltunk, szóval ez nem most kezdődött, hanem százmillió évvel ezelőtt. Azt gondolom, hogy szétszakíthatatlanok vagyunk” – mesélte boldogan Tóth Vera a Reflektornak.

Az első Megasztár győztese bevallotta: már komolyan foglalkoztatja az anyaság gondolata.

“Elmúltam harminc, azt gondolom, hogy most már bármikor – ha úgy gondolja – az a csemete, akkor jöhet. Bár van még egy-két tervem magammal kapcsolatban, mondjuk egy 10-est, 20-ast leadni, mert ha erre jön fel egy 10-20 kiló várandósan, az nem olyan jó, de ezt én rábíztam a sorsra. Amikor jönnie kell, akkor jön” – tette hozzá Vera

Hozzászólások