Tóth Vera boldogabb, mint valaha

Az énekesnőt megszépítette a szerelem

2014/08/18

Az aranytorkú énekesnő csak úgy sugárzik a boldogságtól. Hosszú ideig tartó egyedüllét után, hónapokkal ezelőtt rátalált a szerelem, és azóta rá sem lehet ismerni Tóth Verára.

Az ország első megasztárjáról sokáig nem tudtak mást írni az újságok, mint hogy egyedül van, keresi az igazit, bulizik, fogyókúrázik és a barátaival tölti minden idejét.

Néhány hónapja viszont fordult a kocka, Vera kivirult, boldogabb, mint valaha. Boldogságának tárgya nem más, mint szerelme, Ádám, akivel idő közben nem csak egy párt alkotnak, de össze is költöztek és együtt élik a szerelmesek mindennapjait. Egy igazi család az övék, hiszen Ádám előző kapcsolatából született kisfia mellett, egy kutyagyerek is oszlopos tagja az idillnek. A rosszindulatú pletykákkal ellentétben, még nem vár babát Vera, de ha így haladnak, és minden jól megy, arról is beszámolhatunk hamarosan.

Vera nem is tagadhatná, hogy megtalálta az igazit, hiszen amióta együtt van Ádámmal, csak úgy sugárzik. Az énekesnő bár azt mondja, volt ettől vékonyabb is, mint most, de mégsem panaszkodik, hiszen már más a fontossági sorrend az életében. Ő az élő példa arra, hogy nem csak a címlapokról ránk kacsintó modellek tudnak érvényesülni, hanem a valódi hús-vér nők is. Súlyfelesleg ide vagy oda, a boldogság az, ami megszépít egy nőt.

Összegyűjtöttünk néhány képet az énekesnő közösségi oldalairól, hogy ti is láthassátok a változást:

Tóth Vera élete mostanra vált teljessé, egész nyáron tömve van a naptára fellépésekkel, testvérével Gabival is fergeteges koncerteket adnak, valamint a boldogságot is megtalálta. Maradjon így, azt kívánjuk nekik.

 

Hozzászólások