Tóth Vera meg akart halni

˝A lelkem elmenni készült˝

2015/10/12

Megdöbbentő vallomást tett Tóth Vera, aki önéletrajzi könyve kapcsán tartott sajtótájékoztatón olyan mélységekig avatta be a jelenlévőket magánéletébe, mint soha előtte.

Órákon át azon gondolkodtam, hogy Xanaxot vegyek be vagy bort igyak?! – meséli Vera, aki a Megasztár után olyan mély depresszióba zuhant, hogy muszáj volt bódító szerekhez nyúlnia. Nem volt képes kezelni a kialakult helyzetet, ami majdnem tragédiába torkollott.

„A sok nedű elfogyasztása, a folyamatos másnaposság kiégetett belőlem minden érzést. Egy robot lettem… Nagyon magányos voltam…” – írja Tóth Vera könyvében.

tothvera1

Az énekesnő azt vallja, nem fél attól, milyen kép alakul ki róla a közvéleményben, mert az volt a célja, hogy mindent a legőszintébben meséljen el magáról azoknak, akik kíváncsiak rá. Ezért döntött úgy, hogy kitárja párkapcsolatára vonatkozó, eddig rejtve maradt információkat, kálváriáját, ami nem volt mentes megcsalástól, megaláztatástól és bőségesen jutott hazugságból is. „Két évig tartott a szerelmünk. Az újságok kedvenc párja voltunk… majd elment egy olimpikonnal. Egy taxisofőr – akivel kapcsolatunk alatt sokat utaztunk – egy hajnali fuvar alkalmával kezdett bele a fájdalmas témába. Elmondta, hogy nem is tudta, hogy új barátnője van, és egyik éjjel, amikor hazavitte őket egy buliból, majdnem felfalták egymást a hátsó ülésen” – vall legféltettebb titkáról. Tóth Vera ezután döntött úgy, hogy magánnyomozót fogad. Az vesse rá az első követ, akin még nem uralkodott el a bizalmatlanság oly’ mértékig, hogy száz százalékosan meg akarjon győződni a helyzet valódiságáról. Vera így tett, a gyanúja pedig beigazolódott. „Azt kértem tőle, hogy derítse ki, tényleg igaz-e, amit a taxis mesélt. Elmondták, hogy valós a feltevés, és a kapcsolat nem tűnik frissnek, tehát régebben összejöhettek már.”

Verának mindössze annyi a célja új könyvével, hogy azok, akik olvassák, kendőzetlenül ismerhessék őt meg, és talán tapasztalatával, az átélt nehézségekkel, traumával és végül a megoldással, ami neki is segített, másoknak is erőt és kitartást adjon.

Hozzászólások