Tóth Vera meghatotta testvérét

Az egykori Megasztár Tóth Gabi bőrébe bújt

2014/09/22

A Sztárban sztár harmadik adásában Tóth Vera testvére bőrébe bújt. A produkciója nem is sikerülhetett volna jobban, ugyanis amellett, hogy maximális pontszámot kapott a zsűritől, Tóth Gabi teljesen meghatódott.

Vasárnap este a TV2 műsorában Tóth Gabit láthattuk a színpadon, akit nővére, az egykori Megasztár személyesített meg. Tóth Vera szerette volna, ha minden tökéletes lesz, azért nem csak frizurájára, de húga tetoválásaira is odafigyelt. Felkereste a fodrászt és a tetkósát is, hogy minden passzoljon a produkcióban.

tothvera3

A konkurens csatornánál dolgozó Gabi hasznos instrukciókkal látta el Verát, aki ugyanúgy toporzékolt, mint testvére. Az X-Faktor egyetlen női mentora nemcsak elégedett volt nővére teljesítményével, de meg is hatotta az előadás, melynek hangot adott Facebook oldalán.

„Igaziból nagyon meghatódtam… meghatódtam, mert 10 éve amikor elkezdtem küzdeni az álmaimért nem gondoltam volna hogy a testvérem aki országunk egyik legnagyobb énekesnője, az én dalomat és karakteremet fogja magáévá tenni… nagyon büszke vagyok magunkra mert pici ország soksok énekessel és rengeteg küzdelemmel de tiszta szivvel becsülettel 10 éve itt vagyunk és adhatunk az embereknek .. sok dij rengeteg elismeréssel a hátunk mögött… köszönjük nektek is mert nélkületek nem ment volna…. kaphatok hideget meleget én is tesóm is firkászoktól, de a szeretet ereje legyőzhetetlen… megható nagyon… szeretlek tesóm! még legalább 2szer ennyi évet …:))))”

tothgabifb

Hozzászólások