Tóth Vera nagy dobásra készül

Schobert Norbit hívta segítségül

2014/10/06

Nagy fába vágja a fejszéjét Tóth Vera és Schobert Norbi! Az Update királya ugyanis azt tűzte ki célul, hogy tavaszra egy súlyban lesz az énekesnővel, és nem Norbi fog hízni!

Amióta a Megasztárban feltűnt Tóth Vera, azóta téma a súlya, és az aktuális fogyókúrái. Az utóbbi időkben nem verte nagy dobra, de nagyon odafigyelt az életmódjára, és meg is lett az eredménye: az énekesnő időről-időre formásabb lett. Most azonban egy utolsó, hatalmas csapást szeretne mérni a plusz kilókra, ezért összefogott Schobert Norbival.

Itt van velem egy Duci Hölgy, akit imádok! A hangja, mint Aretha Franklin, a lelke, mint egy pszichológusé! Ő nem más, mint a tapolcai Istennő, Tóth Vera. Rendszeres vásárlónk és eddig is rengeteget fogyott, de a mai naptól valami újat kezdünk. Tavaszra egy súlyban leszünk, és nem én fogok hízni. Belevágunk az új Update1 globális szénhidrátcsökkentésbe! (…) Szeretem ezt a Nőt, ezt az Embert! Kérem, kívánj Te is neki sok sikert és erőt egy lájkkal” – írta Norbi a közösségi oldalon.

Vera Norbi
Így történt a nagy bejelentés

Vera is közzétette a fotót a Facebookon, melyen Norbival látható, és mindkét híresség oldalán özönleni kezdtek a kommentek. Verát szembesítették azzal, hogy jó pár éve már le akart fogyni Norbi módszervével. Ám a Sztárban sztár című műsorban remekül teljesítő énekesnő megdönthetetlen tényekkel vágott vissza. 

2005-ben le is fogytam 20 kilót. Azóta is annyival kevesebb vagyok…” – állította Vera, aki kicsit aggódik azért, hogy karcsún is szeretik-e majd ennyire az emberek.

 

Hozzászólások