Tóth Vera meglepő vallomása: ˝így álltam bosszút!˝

Besokallt a boldog lányoktól

2015/03/05

Tóth Vera egy húgával adott közös koncerten vallotta be a közönségnek, hogy egy időben annyira elege lett a boldog menyasszonyokból, hogy az esküvőkön a szerelmes számok helyett a szakításról szólókat kezdte énekelni. Van, ahonnan sosem keresték többé.

Kedd este az Orfeum színpadán telt házas, közös koncertet adott a Tóth Vera – Tóth Gabi testvérpár, és a közönség nagy megelégedésére a legismertebb világslágereket sem hiányozhattak a repertoárból. Szokás szerint ezúttal is sztorizgattak a számok között.

A mikrofont magához ragadó Vera ekkor egy meglepő vallomásba kezdett bele, élete egyik legnehezebb időszakáról kezdett mesélni, amikor egykori szerelme, Dobi elhagyta. Elmondta, hogy egyszerűen besokallt mások boldogságától, amit azokon az esküvőkön vezetett le, ahova elhívták fellépni.

Tóth Gabi, Tóth Vera
Húgával emlékezetes szülinapi koncertet adtak

“Kétnaponta esküvőkre jártam, és elegem lett az „I will always love you”-típusú számokból. Elkezdtem szakítós számokat énekelni nekik, ami nagyrészt tetszett a közönségnek, de volt, ahová soha többé nem hívtak. Akkor jó kedvvel töltött el, hogy fricskát mutathattam a hófehérbe öltözött, negyvenkilós aráknak.”

Az énekesnő csak mosolygott a történeten, mert bár nem büszke rá, mára megtanulta humorral kezelni. Azt azért gyorsan hozzátette, ez az irigy korszaka már a múlté. A Sister Act néven futó koncerten tett nyilvános gyónása szülinapi vallomásként is felfogható, ugyanis Tóth Vera épp kedden lett harminc éves.

Ennek megfelelően nem maradtak el a meglepetések sem, először hatalmas tortát kapott az ünnepelt, majd sorra megjelentek a színpadon a számára fontos emberek, hogy együtt énekeljenek: húgán, Tóth Gabin kívül legjobb barátja, Mujahid Zoli, majd Pásztor Anna, Horváth Charlie, Balázs Fecó és Kállai Kiss Zsófi is megjelent egy duett erejéig.

Hozzászólások