Tovább gyűrűzik a Keresem a családom botrány

Szörnyetegnek állították be az apát

2015/11/20

Megszólalt a Keresem a családomban bemutatott testvérek apukája, aki szerint a két lány bármikor találkozhatott volna, de eszükbe sem jutott.

Újabb fordulat történt a Keresem a családom című műsorban bemutatott testvérpár, Edina és Bernadett ügyében. A két lány apukájuk révén féltestvérek, és kiskorukban látták egymást utoljára, azóta Bernadett Johannesburgba költözött, Edina pedig itthon maradt. Bár ő szerette volna felvenni a kapcsolatot nővérével, állítólag apukájuk nem engedte a találkozást.

Közben kiderült, hogy a két lány évek óta tartja a kapcsolatot, tehát az egymásra találás valójában már megtörtént, csak a találkozóra kellett várni. Ráadásul most az apuka, István is szót kért: elárulta, a lányok bármikor találkozhattak volna, de nem akartak.

Beállítottak egy szörnyeteg apának, aki soha nem törődött a gyermekeivel, sőt nem is engedte őket összeismerkedni úgy igazán. Az első lányom, Edina egy futó kapcsolatomból született, minden hónapban tisztességesen utaltam a tartásdíjat. Később pedig adtam neki annyi pénzt, amelyből lakást tudott venni. Most is ott élnek” – kezdte a Borsnak István, a lányok apukája.

Köszönő képeslapot kaptunk Dél-Afrikából Bernadettől, aki hálás azért, hogy találkozhatott testvérével.http://rtl.hu/rtlklub/keresemacsaladom/del-afrikabol-kaptunk-kepeslapon-koszonetet

Szerző: Keresem a családom2015. november 14.

Második házasságából ismét lánya született, akit a tenyerén hordozott.

Ő volt Bernadett, a szemem fénye. Imádtam, éjjel-nappal csak vele foglalkoztam. Tizenkét éves volt, amikor elváltunk, és az anyukája sajnos annyira ellenem nevelte, hogy megszakadt köztünk a napi kapcsolat. Egy gyönyörű balatoni panorámás sorházi lakást hagytam ott nekik, én pedig egy fűtetlen faviskóban húztam meg magam. A lányom szépségversenyt nyert, ahol ott voltam, majd Johannesburgba költözött. Az esküvőjén beszédet is mondtam. Az édesanyja sajnos meghalt, és attól kezdve minden magyarországi ügyét én intéztem. Többször volt itthon, de soha nem mondta, hogy a féltestvérével találkozni szeretne. Pedig pontosan tudtam, hogy hol lakik Edina, így simán elmehettünk volna hozzá. Most meg azt mondják, hogy miattam nem tudtak találkozni. Ez nem igaz. Én gyerekkorukban is megpróbáltam összehozni őket, de nem jöttek ki egymással” – mondta a férfi.

Megható jelenet volt, amikor a Keresem a családom első részében a két testvér, Bernadett és Edina évek után végre egymásra találtak. A bökkenő csak az, hogy a két nő valójában évek óta tartja a kapcsolatot, bejelölték a Facebookon egymást és leveleztek is. Olvass tovább!

lilu-1024x576

Hozzászólások