Tovább gyűrűzik Bálint Antónia jós-botránya!

Frabato is lerántotta róla a leplet

2015/06/29

Újabb jós buktatta le Bálint Antóniát! A volt szépségkirálynő Frabatóbál is többször járt, aki elárulta: Toncsi minden párkapcsolata idején felkereste.

Egy hete még azt állította Bálint Antónia, hogy sosem vette igénybe látók vagy jósok képességit, azóta azonban már két, az okkultizmusban jártas ember is jelentette, hogy igenis járt náluk Toncsi. Az ügy akkor robbant ki, amikor Sarka Kata kiborult, hogy a volt szépségkirálynő (és nem mellesleg Hajdú Péter exe) rontást küldött a családjára.

Bálint Antónia feljelentéssel fenyegetőzik, miközben egyre több dolog derül ki az üggyel kapcsolatban. A közismert mágus és jós, Frabato elárulta: Toncsi többször is felkereste őt.

frabato
Frabato és Toncsi (Forrás: Star magazin)

„Antónia minden ismert párkapcsolatával kapcsolatban megkérdezett engem. Volt egy rovatom egy hetilapban, ide többször is eljött a hívásomra. Miután elkészült a cikk, Antónia mindig a saját életével kapcsolatban kezdett faggatni. Amikor a Fábry-show producere volt a párja, arról érdeklődött, mikor lesz az esküvőjük. Csak annyit tudtam mondani neki: soha. Meg is sértődött, és azóta sem volt felhőtlen a viszonyunk emiatt. Mégis jött még hozzám: Hajdú Péterrel kapcsolatban az érdekelte, mikor lesz gyerekük. Mondtam, hogy lesz, de nem közös. Ez sem tetszett neki. Egyik látogatása alkalmával kapott ajándékba egy féldrágakövekből készült láncot. Az egy védelmi szimbólum, az átkoktól, rontásoktól véd, sőt ezeket arra irányítja vissza, aki küldte őket” – emlékezett visza a Bors megkeresésére Frabato.

Antónia le sem tudná tagadni, hogy valóban megfordult Frabatónál, hiszen az interneten is megjelentek a közös képeik, amelyeken a mágus épp a tenyerét vizslatja. Toncsi csak annyit reagált, hogy pusztán az említett cikkek miatt járt a jósnál, összesen két alkalommal.

 

Hozzászólások