Tovább gyűrűzik a Benkő vs. taxis botrány!

Már a békülés lehetőségét fontolgatják a zenészek

2014/07/24

Mint ismeretes pár nappal ezelőtt az Omega dobosa, Debreczeni Ferenc és Benkő László egy tatai fellépésről érkeztek Budapestre. Ahogy mindig is tenni szokták, turnébuszukhoz kértek egy taxit. Azonban mivel a zenészeknek közel fél órát kellett az autóra várniuk, amikor a sofőr megérkezett, már szerették volna visszamondani a rendelést. Benkőék azt állítják, hogy ekkor az autót vezető taxis agresszíven nekik támadt, a sofőr véleménye szerint pedig pont fordítva történt az eset, a zenészek voltak ittas állapotban és ők kezdték a verekedést.

benko1Az események után nem is gondolnánk arra, hogy bármelyik fél engedékeny lenne és a békülést választaná, most úgy tűnik, hogy mégis megtörik a jég. Bár a két zenészt az eset után súlyos testi sérülésekkel szállították kórházba, haragjuk nem volt hosszútávú, hiszen a Bors értesülései szerint van rá esély, hogy kibékülnek a sofőrrel. A taxitársaság vezetője természetesen azonnal nyomozást rendelt el, aminek folyamán meghallgatták Benkőék diszpécserrel folytatott beszélgetését is.

“Meghallgattuk a felvételt és arra a következtetésre jutottunk, hogy egyik félnek sem lenne hasznára, ha ez a hanganyag a nyilvánosság elé kerülne. Nekünk is kellemetlen, de a másik fél sem jönne ki jól ebből. Most úgy tűnik, hogy közelednek egymáshoz a felek” –mesélte el Pásztor György, aki szerint nagy esély van rá, hogy a taxit vezető férfi és a zenészek kibékülnek. Bár korábban mindkét fél elzárkózott és perrel fenyegették egymást, most elképzelhető, hogy az említett felvétel miatt meggondolják magukat. Megpróbálják elfelejteni a történteket vagy esetleg peren kívül megegyeznek egymással.

Hozzászólások