Tragédia! – Elhunyt Puskás Peti volt szerelme!

Elmondhatatlan fájdalom gyötri a The Biebers tagjait

2015/06/12

Feketére cserélte borítóképét Puskás Peti zenekara a közösségi oldalon, mert elhunyt a csapat tagjának számító barátjuk, aki korábban az énekes kedvese volt.

Puskás Peti és Kinga összesen öt évig alkotott egy párt, bár kapcsolatukat néha megtűzdelték egy-egy szakítással. Úgy egy évvel ezelőtt mondták ki, hogy végleg vége, de a barátság megmaradt köztük. Olyannyira, hogy a lány a The Biebers-szel is együtt dolgozott. Épp ezért nem csak a énekest, hanem a csapat minden tagját borzasztóan megrázta a tragédia.

Kedves barátaink! Elmondhatatlan fájdalommal tudatjuk Veletek, hogy szeretett és csodált Kingánk, a csapatunk tagja, fotósunk, barátunk tragikus hirtelenséggel itt hagyott minket. Búcsúzunk tőled drága kistestvérünk. Nincs hang, amiben te ne lennél benne, nincs koncert, ahol te ne lennél velünk és nincs szó, ami kifejezné hiányodMindig itt leszel, kicsi cobmog” – tette közzé a “The Biebers család” a Facebookon.

Kedves barátaink!Elmondhatatlan fájdalommal tudatjuk Veletek, hogy szeretett és csodált Kingánk, a csapatunk tagja,…

Posted by The Biebers / Official on 2015. június 11.

Puskás Peti néhány éve együtt szerepelt Kingával a TV2 Mr. és Mrs. című műsorában. Ott kiderült, hogy az énekes kedvese egy roppant finom, intelligens lány volt, aki nagy odafigyeléssel szerette őt. 


Olvass még Puskás Petiről!

Hozzászólások