Tragédia! Öngyilkos lett Jim Carrey barátnője

Mindössze 28 éves volt

2015/09/29

Az amerikai színész-komikus barátnője hétfőn éjjel hunyt el, a nyomok szerint erős a gyanú rá, hogy önkezével vetett véget az életének. Jim Carrey barátnője mindössze 28 éves volt.

Gyászol a sztárvilág egyik legismertebb komikusa. Jim Carrey olyan filmekben játszott, mint a Hantaboy, a Dumb és Dumber, vagy az Ace Ventura című filmek. Mindig is poénos, kissé talán túlkarakterizált, erőltetett figuraként láthattuk viszont a képernyőn, legtöbbször valamilyen vicces közegben. Többnyire vígjátékokban kap szerepet a gumiarcú színész, ezért is gondolják sokan, hogy a magánéletben is ennyire vidám és humoros Jim Carrey. Saját bevallása szerint azonban gyakran depressziós, és egy “furcsán komoly embernek” tartja magát.

jim carrey

A mindössze 28 éves, ír származású Cathriona White sminkesként dolgozott, akivel először még 2012-ben találkozott a színész és össze is jöttek. Nem sokkal később szakítottak, de pár nem bírta egymás nélkül. Fél év kihagyás után felmelegítették a kapcsolatukat, és idén májusban már újra kéz a kézben jelentek meg a nyilvánosság előtt.

Cathriona holttestére a barátai találtak rá hétfőn éjjel a lakásában. A TMZ portál értesülései szerint öt nappal korábban ismét szakított a színésszel, ez vezethetett a tragédiához. A fiatal barna szépség még egy búcsúlevelet is hátrahagyott, amit a színésznek címzett. Utolsó mondataként a közösség portálon csak annyit írt: “Törlöm magamat a Twitterről. Remélem, hogy ezzel örömet szerzek a szeretteimnek.”

A barátok, miután megtalálták a lány élettelen testét, azonnal hívták a mentőket. Egyelőre csak annyit tudni, hogy pirulákat találtak mellette, így feltételezhetően önkezével vetett véget az életének, halálának oka gyógyszer túladagolás lehet.

Az 53 éves Jim Carrey, aki eddig már kétszer volt nős, eljegyezte Renee Zellwegert és számos hosszabb-rövidebb kapcsolatot tudhat a háta mögött, egyelőre nem kommentálta a történteket.

Hozzászólások