Tragédia történt, meghalt Bodnár Attila fia

Aluljárókban zenélt,az X-faktorban is próbálkozott

2015/10/27

Elhunyt az egykori ismert zenész, a ma már Ausztriában élő Bodnár Attila 39 éves fia, akivel nem nagyon találták a közös hangot. A fiú az X-faktorban is feltűnt, de az utolsó éveiben aluljárókban zenélt és tengődött.

Bodnár Attila a nyolcvanas években a népszerű Modern Talking mintájára Fenyő Miklóssal alapított Modern Hungária együttessel robbant be a magyar popéletbe, és futott be karriert hazánkban. Később összeházasodott zenésztársával, Pap Ritával, akivel Ausztriába költöztek, de előző kapcsolatából született egy fia, Attila.

A fiút tízéves kora óta édesanyja nevelte, apjával nem volt jó a viszonya, azonban mikor indult a 2010-es X-faktoron, újra felvették a kapcsolatot. De nem tartott sokáig az idill, 2011-ben ugyanis végleg elváltak apa és fia útjai.

bodnarok
Apa és fia

“Apám próbált nekem tanácsot adni, hogyan tudnék sikeresebb zenész lenni, de be kellett látnunk, mindketten önfejűek vagyunk, és nem hallgatjuk meg a másik tanácsait, véleményét – vallotta be a kisebbik Attila a Blikknek 2013-ban. – Megköszöntem a segítségét, és mondtam, nem kérek tovább belőle.”

Azt is hozzátette, hogy már nem tartják a kapcsolatot Ausztriában élő édesapjával, ő pedig nagyon eltávolodott a tehetségkutatók és a profi zenészek világától, leginkább az Astoria, a Deák Ferenc tér és a Blaha Lujza téri aluljárókban zenélt aprópénzért.

Emiatt anyagi gondokkal küzdött, de sosem kérte édesapja segítségét. Ifjabb Bodnár Attila 39 évet élt, halálának okai egyelőre nem ismertek.

Hozzászólások