Tragikomédia, amit Puzsér művel?

Soha véget nem érő harc folyik a nyilvánosság előtt

2015/03/13

Tovább gyűrűzik a Puzsér Róber-Hajdú Péter összetűzés. Hiába a békítő tárgyalás, nem sikerült pontot tenni az ügy végére.

A bíróságra időben érkező Puzsér Róbert egy csapat rajongóval vagy éppen követővel sétál be, majd közös szelfire invitálta őket.

– Hajdú Péter szóvá tette, hogy nyilvános show-t csinálok a bírósági eljárásból, holott csak védekezni próbálok a számomra rendelkezésre álló eszközökkel. Azért hívtam ide a nyilvánosságot, mert nekem nincsenek milliárdjaim, amellyel kivéreztethetek valakit, aki el­mond­ja rólam az igazságot – tartott rögtönzött sajtótájékoztatót a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a személyes meghallgatást követôen Puzsér Róbert, mi­után legalább negyvenen jelentek meg a tárgyalóterem ajtaja előtt, hogy részesei legyenek a kritikus és a producer párharcának, írja a Bors.

puzser

Hajdú Péter magánvádas büntetőeljárást indított Puzsér Róbert ellen rágalmazás miatt, a meghallgatás a felek békülése nélkül ért véget. A kritikus ugyanis feltételhez szabta a bocsánatkérését: akkor követi meg a műsorvezető-producert, ha az a műsoraiban felhagy a halálról, testi fogyatékosságról, nyomorúságról szóló témákkal. Hajdú álláspontja szerint viszont Puzsérnak semmi köze a produkcióihoz.

Hajdú Péter ügyvédje, dr. Berényi András értetlenül szemlélte a bíróságra csődített tömeget, mivel a békéltető eljárások minden esetben zártak.

– Ha Puzsér Róbertnek nem tetszenek Hajdú Péter műsorai, akkor ne nézze. Semmi nem jogosítja fel őt arra, hogy becsületsértő állításokat fogalmazzon meg, hogy bűncselekményeket kövessen el, és nincs lehetősége arra, hogy a bocsánatkérését feltételekhez kösse. Az én ízlésem szerint már a bíróságra érkezése is méltatlan volt az igazságszolgáltatáshoz – jelentette ki az ügyvéd.

Hozzászólások