Tragikus balesetet szenvedett Kozsó

Ketten életüket vesztették

2015/06/03

Kozsó gyógyulni ment Amerikába, rehabilitációja azonban nem csak pihenésből állt. Míg az énekes azon dolgozott, hogy felerősödjön és újra rajongói elé állhasson a hazai színpadon, egy halálos kimenetelű autóbaleset beárnyékolta lábadozását.

Kozsót néhány hónappal ezelőtt egy vidéki klinikán operálták meg, ahol a műtétet követően sokáig az intenzív osztályon feküdt. Egy ország aggódott a népszerű zenészért, mert átmeneti időre bizonytalan volt a felépülése. A kiszivárgott kétértelmű információk minden alkalommal aggodalomra adtak okot. Nem tartotta a kapcsolatot a külvilággal, egyedül párján keresztül üzent a nagyvilágnak alkalomadtán.

kozso

Az énekes egy veleszületett rendellenesség miatt feküdt kés alá, mert orvosai szerint időszerű volt a műtét, ami akár komolyabb következményekkel is járhatott volna. A téves információk kiszivárogtatása utána a Pécsi Tudományegyetem Idegsebészeti Klinikájának igazgatója tiszta vizet öntött a pohárba a műtétet követően:A két lépcsőben végzett, nagy kockázatú műtét közben ugyanis az érképződmény újra vérezni kezdett. Sajnos az már biztos, hogy emiatt Kozsó felépülése hosszabb időt vesz igénybe”nyilatkozta akkor a Borsnak.

Kozsó a lábadozási idő alatt utazott a tengerentúlra, ahol felépülési ideje alatt már a nagy visszatérésre készült. Egy váratlan baleset azonban beárnyékolta pihenését. “Néhány hete Kozsó Amerikában súlyos autóbalesetet szenvedett, szerencse a szerencsétlenségben, hogy szinte ép bőrrel megúszta, igaz, így is drága mulatság lehet neki ez a balszerencsés találkozás” – árulta el egy informátor a napilapnak. “Kozsó autójába egy hatalmas teherautó ment bele oldalról, és az árokba lökte. Ezután egy másik autónak is nekicsapódott, amelyben két utas vesztette életét. Szerencsére már a helyszínen tisztázódott, hogy a magyar sztár vétlen volt a balesetben. Bevitték a kórházba, egy éjszakára bent is tartották. Hosszas tárgyalássorozat várhat rá a biztosítóval. Úgy tudom, hogy három és fél millió forint körüli összegnek megfelelő dollár a tét” – fejtette ki az informátor, akinek állításait más forrás is megerősítette a lapnak.

kozso2

Kozsó és menedzsere nem kívánt nyilatkozni az ügyben, aki egyébként a legnagyobb titokban érkezett haza múlt héten Amerikából. Ha minden jól alakul, akkor hosszú kihagyás után pénteken láthatja újra a nagyközönség színpadon a szomorú szamurájt, egy szegedi koncert alkalmával.

Nem ő az egyetlen, aki autóbalesetet szenvedett a tengerentúlon. Csak a vak szerencsének köszönhető, hogy az aranytorkú énekesnő, Radics Gigi és családja ép bőrrel megúszott egy komoly ütközést. Olvass tovább!

radics gigi2

Hozzászólások