Trump nem bír leállni a kutyázással

2019/10/31

Durva számokat hozott az amerikai elnök Twitter bejegyzése, melyet az Abu Bakr al-Bagdadit megfogó kutyáról posztolt. Trump annyira belelendült a témába, hogy nem nagyon tud leállni a kutyával és jóhíréhez hűen posztolt róla egy olyan Trumpos képet…

Lentebb ismertetett okokból titkosítás alatt volt annak anégylábúnak a személye, aki segítette az amerikai kommandósokat az Iszlám Állam vezetőjének az elkapásában. Aztán feloldották a titkosítást és megmutatták a hős kutyát, hol máshol, mint az elnök Twitterén.

A kutyás posztot agyon osztották minden platformon, most pedig Trump még tovább tolta a témát és közzétett egy olyan képet, melyet egy photoshop-guru alkotott és amin az elnök éppen jutalmazza az ebet a legmagasabb fokozatú amerikai katonai kitüntetéssel, a Medal of Honorral – legalábbis annak egy kutyásított verziójával.

 

Donald J. Trump

@realDonaldTrump

AMERICAN HERO!

Kép megtekintése a Twitteren
106 E ember beszél erről
Végül pár szóban arról, hogy miért titok a “kutya tiszt” neve: Nem szeretnének sem a katonák, sem az eb nyomot hagyni maguk után és lehetőséget kínálni a terrorszervezeteknek, hogy lenyomozzák őket. A kutya nevének felfedésével könnyen megtalálható lesz a tenyésztő, a kiképző és ezzel maga a kis hős állat és ember kollégái is.
Minden esetre, jöhetnek a név tippek, hátha valaki eltalálja a kutya nevét, amit ha Trumpon múlik, egyszer úgy is megtudunk, ha kikotyogja Twitteren.
Hozzászólások