Tudd meg, mit üzen a sors számod!

Megmutatja, milyen számodra a nagy Ő

2014/11/01

Mindenki az igazit keresi, de annyi akadály választ el a tökéletes partnertől, hogy sokan belefáradnak a szerelem hajszolásába. És ha valaki megtalálja a nagy Őt, honnan tudja, hogy valóban neki rendelte az ég? A sors szám elárulja, kinek milyen az ideális partner!  

A sorsunkban minden meg van írva, így az is, hogy ki illik hozzánk. Ha a nevét nem is árulja el, az mindenképpen kiderül, merre kell keresgéled!

Így számold ki a sors számod: a születései dátumod (éh, hónap, nap) számjegyeit add össze, majd ezt ismételd meg a kapott kétjegyű szám számjegyeivel. Például ha a születései dátumod 1987. 09. 10., akkor a sorszámod: 1+9+8+7+9+1=35, 3+5=8.

1-es típus – a romantikus

Ha ebbe a típusba tartozol, nagyon romantikus ember vagy, aki tisztában van azzal, hogy mit akar, és a párjától is ugyanazt várja. Ha a tökéletes partnert keresed, ne pazarold az idődet olyanokra, akik nem ugyanazt akarják, mint te, mert hosszútávon biztosan nem működik majd a kapcsolat.

romantikus

2-es típus – a szabad

Szereted azokat az embereket, akik habzsolják az életet. El sem tudod képzelni, hogy olyan párod legyen, aki leköt és korlátoz a szabadságodban. Olyan társ illik hozzád, akivel minden nap egy kaland, és akivel nem érzed rabságban magad.

3-as típus – a lelkizős

Te nem hiszel abban, hogy első látásra meg lehet szeretni valakit, mert sokkal fontosabbnak tartod a belső értékeket. Fontos, hogy a párod ne csak jó szerető legyen, hanem lelkitárs és barát egyben, akivel mindent meg tudsz beszélni.

4-es típus – az idealista

Van egy elképzelésed, hogy milyen az ideális partner, aki pedig kilóg ebből a keretből, annak esélye sincs nálad. Nincs könnyű dolgod, ha túl magasak az elvárásaid, ezért igyekezz sokkal nyitottabbá válni! Nem baj, ha valaki nem testesíti meg az ideálodat, inkább próbáld meg belehelyezni a saját világodba!

romantika

5-ös típus – a megsebzett

Nagyon sok csalódás ért már, ami rányomja a bélyegét a hozzáállásodra. Csak úgy jöhet rendbe a szerelmi életed, ha túlteszed magad a múlt csalódásain és nyitsz az emberek felé. Az ideális társ meghallgat, megért és végtelen türelemmel fordul feléd.

6-os típus – a felszínes

Számodra nagyon fontos, hogy a partnered meg tudjon jelenni bárhol és bármikor. Szereted az érdekes, feltűnő személyeket, mert passzolnak a saját életviteledhez. Nem szeretsz unatkozni, így olyan partnerre van szükséged, aki minden nap felkelti az érdeklődésed.

7-es típus – a céltudatos

Tudod, hogy mit akarsz az élettől, célirányosan mozgatod a szálakat, ahogy a karrieredben, úgy a szerelmi életedben is. Olyan társra van szükséged, aki ugyanolyan kiegyensúlyozott és biztos lábakon áll, mint te, aki mellett nem kell aggódnod a holnap miatt.

8-as típus – a válogatós

Nagyon válogatós vagy, ami nem feltétlenül a magas elvárásaid számlájára írható – inkább amiatt van ez, mert félsz attól, hogy amíg lekötöd magad, elmegy melletted a nagy ő. Nyugodj meg, ha jön az igazi, akkor egyetlen pillanatra sem lesznek benned kétségek.

racionális

9-es típus – a racionális

Nem a nagy érzelmeket keresed, mert biztos vagy abban, hogy a szerelem elmúlik, és helyette szeretet marad. Az ideális társ számodra az az ember, akiben igazi társra találsz, aki megbízható és egy életen át kitart melletted.

Hozzászólások