Tudni akarod milyen napi egy dollárból élni? A celebek megmutatják!

November 7.-től indul az Ázsia Expressz!

2017/10/23

Elgondolkoztál már azon, hogy vajon milyen lehet napi egy dollárból megélni? Ráadásul egy idegen országban? Az Ázsia Expresszből megtudhatod! 

November 7-én indul a TV2 nagyszabású utazós-realityje, az Ázsia Expressz. A műsorban szereplő hét sztárpár arra vállalkozott, hogy teljesítse az Ázsia Expressz erőt próbáló küldetését. A heteken át tartó utazás Vietnamból indul, majd Laoszon és Kambodzsán át ér el Thaiföldre több, mint 5000 km-t megtéve. Hét páros küzd négy országon át, napi egy dollárból. De vajon, hogy tűrik a megpróbáltatásokat? Két hét múlva kiderül! Egy biztos: itt nem lesz luxus, sem átlagos nyaralgatás…

          azsia expressz2

A szereplők: Berki Krisztián, Ambrus Attila, Cseke Katinka, Pallavicini Zita, Fésűs Nelly, Muri Enikő, Gaál Noémi, Németh Lajos, R. Kárpáti Péter, Kárpáti Rebeka, Kulcsár Edina, Csuti, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt. A műsorban minden páros napi egy dollárral a zsebében kell, hogy eljusson a kitűzött célállomásra, ami nem kis feladat, hiszen gyorsaságuk azon múlik, ki-hogyan találja fel magát egy olyan idegen országban, ahol nem nagyon beszélnek idegen nyelveket, és teljesen más körülmények között élnek, mint hazai hírességeink.

December 16.-tól a kulisszák mögé is betekinthettek, hiszen Ambrus Attila és Berki Krisztián közösen készített egy könyvet, melyben mindent elmesélnek, ami a műsorból kimaradt.

 

Hozzászólások