Tündéri babák karácsonyi jelmezben

Ez a legédesebb galéria amit a héten látni fogsz

2016/12/13

Ki ne szeretné a karácsonyt és a tündéri babákat jelmezben? Na és ha a kettő kombinálva van? Karácsonyi jelmezes babákat csodálhattok meg a galériában.

A karácsony emberek milliói szerint az egyik legkülönlegesebb ünnep a világon. A gyerekeknek még jobb, hiszen nekik az egész olyan, mint egy csoda. A Jézuska hozza az ajándékot, néhány helyen a karácsonyfát is. Az egész december várakozzásal telik el a csemetéknek, ugyanis megírják a levelet a Télapónak és onnantól kezdődhet az izgulás, hogy mennyire is voltak jók idén és mennyi ajándék lesz a fa alatt. Tündéri ilyenkor minden gyermek, mert muszáj jónak lenni. A babák meg fokozottan édesek. 

A karácsony a szeretet ünnepe és habár nem az ajándékokról szól, azért egy újszülöttnél szuperebb ajándék nem létezik. Csodás érzés lehet eggyel többen ünnepelni a karácsonyt és ha kicsit kreatívak a kedves szülők garantáltan felejthetetlen lesz az első ünnep a csecsemőkkel. A következő babák tuti szívesen nézik majd vissza első fotójukat idősebb korukban. Nagyon nagyon cukik! 

Hozzászólások