Tündéri fotó – Majka kisfia már most imádja a tesóját

Kerekedik Dundika pocakja

2015/11/03

Extracuki kismamaképet posztolt magáról Dundika. Majka boldog lehet, hogy Így láthatja a családját: Marián hatalmas puszit ad a pocakban lévő kistesójának.

Dundika első terhessége alatt is gyönyörű volt, és bizony most is ragyog a boldogságtól. Nem csoda, hiszen nagyon régóta próbálkoztak Majkával, hogy bővüljön a család, és évek hosszú várakozása után végre úton van a második Majoros-baba.

Az egykori Playmate nagyon cuki képet osztott meg a rajongóival: az ágyon térdel, gömbölyödő pocakját pedig első kisfiuk, Marián puszilgatja. Ő is nagyon várja már, hogy megérkezzen a kisöcsi – és bár a szülők lányt szerettek volna, Marci biztosan örül, hogy egyel több srác lesz a családban.

󾆛🏼+󾆩🏻󾬏

Szerző: Dundika2015. november 2.

Dundika egyébként nagyon jól viseli a terhességet: bár korábban bevallotta, hogy amerikai körútjuk alatt többször is rosszul lett, így néhány programot ki is kellett hagynia, a hétvégén már ő is elment a Sztárban sztár forgatására, ahol végig szurkolt a versenyzőknek és persze megnézte férje, Majka zsűrizését is.

Az egyébként látszik, hogy a vagány rapper nagyon félti feleségét és a második babájukat: Csobot Adél produkciója után ugyanis megjegyezte, hogy kismamaként talán jobban kellene vigyáznia magára.

„Végig azt kérdeztem, hogy ugye nem esik le a székről? Hiszen az én asszonyom is terhes, és mindentől óvom – még a széltől is – mondta Majka Csobot Adél szexi előadása után.

Hozzászólások